Alıntı Originally Posted by veysel karani Yazıyı Oku
Doğrusu ben şaşırmadım, eğri oturalım doğru konuşalım, başından beri beklentilere cevap vermekten çok uzaktı tele konferanslara bile çıkmıyor olması (başarı yada başarısızlık önemli değil ) konuyu sahiplenmiyor ben bir ucundan tutmuyorum şirket ayrı ben ayrıyım anlamına geliyordu , 2 yıla girilirken ortaya bir vizyon koyamadı, ufku, tecrübeleri ve dinamizmi yeterli gelmediği için adapte de olamadı, bülten videosunda elinde tablet konuşmasını ve içeriği hatırlayalım. Pozisyonun kendisine 1 numara büyük geldiğini de sanırım çok daha evvel anlamıştı ve uzatmaları oynama peşindeydi. Uludağ ekonomi zirvesinde şirketi şikayet etmesi de benim meslek hayatımda hiç şahit olmadığım ve olmaması gereken bir konuydu. Ayrıca adam sallamak yerine adam koymadıkça tehlikelidir, dışarıdan kendi sistemine uyum sağlayacak transfer yapması lazımdı onu da yapmadı.
YKB ondan da beter ve zaten yok hükmünde, toplama işlemindeki etkisiz eleman gibi birisi, bakalım o ne olacak. CEO olarak da kim gelecek bilemem lakin Reha falan gelirse daha kötü oluruz.

Gözüken çilemiz daha bitmemiş, tabi önemli olan piyasa nasıl yorumlayacak, gerçi bu haftayı baz alırsak pek hayra yorumlamış gibi de durmuyor . Neyse artık olacaksa o olacak bir kulağımızın ardı kaldı zaten.
Sayın karani

Yorumlarınıza ve endişelerinize katılıyorum

Pandorra ne yazık ki oyuna hiç giremedi ve out oldu

Şimdi eski memleketten sesler korusu ( Zeko, murat emmi, OCP abla, cahit) şirketi tekrar eskisi gibi yönetmeye çalışacaklardır

Umarım sonu hayır olur