Haydar ACUN hisseyi karalýyor, kötülüyor. Nereedeesiinn Oduncu Köy!!!!!!
Haydar ACUN hisseyi karalýyor, kötülüyor. Nereedeesiinn Oduncu Köy!!!!!!
[QUOTE=MAD MAX 2;6348962]Haydar ACUN hisseyi karalýyor, kötülüyor. Nereedeesiinn Oduncu Köy!!!!!![/QUOTE
kimsenin kaðýdý kötülemesine gerek yokki. mal ortada.tekfenin maþallahý var.. kýrk gün hamamdan çýkmasa anca temize ya çýkar.. yada çýkamaz.
Þu ortamda Tekfen den büyük þeyler beklemek saflýk veya karalama kampanyasý olur.. Türkiye nin durumu ortada.. Temettümüzde az çok var.. Ben 3 senedir bu hissedeyim ve %100 kardayým.. Demek ki benim pozisyonda olsa çoðu satýp çekip gidecek.. Hissenin taahhüt þirketi olduðunu unutmayalým sunulan ucuz nimetten faydalanalým.. 2 milyar dolarlýk iþ aldýk diye bir kap atmalarýnýn imkansýz olduðunu düþünenlere borsada hisse çok.. Ama biliyorum kýzgýn olsanýzda çoðunuz þirkete güveniyor..Bu köþe taþý hisseyi ben toplarým her þeye raðmen toplarým.
40 TL nin altýndaki her fiyat alýþ fýrsatý olarak görülüyor.
Merhabalar, Internet araþtýrmasýyla bilgi bulamadýðim bir konuda foruma danýþmak istiyorum izninizle.
Mesela Tekfen ciddi büyüklükte ve iyi fiyatta bir inþaat iþi alsa, bu iþ için gerekli iþ makinalarýnýn ne kadarý halihazýrda Tekfen inþaat'ýn elindedir, kendi mülkiyetindedir acaba?
Yatýrýmcý iliþkilerine soracaðým fakat cevap alabileceðimi sanmýyorum. Forumdan cevap veren olursa memnun olurum.
Daha evvel Katarda 2,1 milyar USD lik iþ yaptý 50 kamyon almýþtý sadece, gerisi kendi imkanlarý ile, ayrýca petrol ve gaz boru hatlarý ve kimyasal tesisler, rafineriler ve çelik iþleri için imkanlarý çok geniþ, 3 fabrikasý var. Muhtemelen özel makinalar gerekmiyor ise çok fazla yatýrým yapmaz. Tekfen.com.tr yatýrýmcý iliþkileri sunumlara bakýn.
https://www.tekfen.com.tr/Uploads/pd...r-2022-web.pdf
Lakin bunlarýn iþ falan almaya gönülleri yok, son aldýklarý üç iþten 300 milyon USD fazla zarar yazdýlar. Þirket inþaat kýsmýnýn öz sermayesi teknik olarak ekside olabilir. Yani iflas etti deseler inanýrým doðrusu. Tabi büyük iþ alýrlar ise belki durum deðiþir.
Teþekkür ederim.
Kýsa vadede yeni kamyon vb iþ makinesi bulmanýn zor olduðu bir dönemde olduðumuz söyleniyor. Ýþ makinesi olanla olmayan birkaç çeyrek ciddi ayrýþabilir fikriyle inþaat sektöründe bir araþtýrma yapayým dedim ama çok somut veri bulmak zormuþ, pes ediyorum.
Tekfen yatýrýmým bulunmaktadýr.
Bilgi ve birikimim doðru yatýrým yapmak icin yeterli deðildir. Yazýlarým yatýrým tavsiyesi deðildir.
Anlaþýlan aracý kurum ve yatýrým danýþmanlýklarý da ellerinde kalan lotlarý boþaltabilmek için "AL" ve XX hedef fiyatlar vermeye baþlamýþ.
Geçmiþ olsun...
Yer Ýmleri