Bir kac gun evvel yatirimci iliskilerine e posta attim. Tek tek saydim
Kisacasi, yonetiminize guvenim sifir demeye getirdim
Tik yohhhh
Glb haklisin anlamina geliyor bu![]()
Bir kac gun evvel yatirimci iliskilerine e posta attim. Tek tek saydim
Kisacasi, yonetiminize guvenim sifir demeye getirdim
Tik yohhhh
Glb haklisin anlamina geliyor bu![]()
2023 sonu Bist 8000?
Valla ben de son kuruþa kadar 3-5 ne varsa aldým. Yarýn da halka arzlardan kazandýðým üç beþ kuruþla alýr destek atarým. Temettüyü de alýr kiramý veririm artýk. Eskiden iki lot satsam kafayý daðýtýrdým ama þimdi 50 lot satsam ancak çakýrkeyif olurum. Böyle de bir durum var.
Tavsiye deðildir aman diyeyim.
Ereðli de Þiþe de topluyorum.. Ama bu hissede daha çok ümidim var.. Þirketi '' bazýlarý'' karalasada çamura batýrýp çýkarsa da biz küçük bir grup olarak topluyoruz.. Arkadaþlara en baþýnda söyledim.. Ýnanan devam etsin inancýný kaybeden baþka vagona geçsin.. Benim için Tekfen çamura düþürülmüþ görüntü versede biriktirmem gereken hissedir.. 2014 te hektaþ toplar ve toplatýrkende dalga geçildim ama vazgeçmedim.. Seçim haftasý al geleceðini tahmin ediyorum..Herkese iyi haftasonu tatili dilerim.
Tekfen'de þu an yatýrýmcýsýnýn hayrýna olan tek þey kardan min %30 temettü vermesidir ( bu oran genel kurulda artýrýlabiliyor ama azaltýlamýyor ). Geçen temettüden USD almýþtým belki bu sefer borsada býrakýrým.
Doðru tabi en azýndan bazýlarýmýz inatla almaya devam etmeli ki daha fazla kalan lotlarýmdan zarar görmeyeyim. Ben aldýðýmda doðan çocuklar þimdi ilkokul baþladýlar da 2. sýnýfa gidiyorlar. Sýrf sinir olmamak için %100 olan lotlarýn yarýsýný verip 1 tekfen = 1,4 sahol civarý ile deðiþtirmiþ idim yakýnda 1 sahol= 1,5 tekfen edecek sanýrým. Geri kalan %50 için ilkokul 'a giden çocuklar liseye baþlayana kadar beklerim nasýl olsa.
Yer Ýmleri