Genel kurul sorularý için þirketin verdiði cevaplar. Yapýlanlar bunlar ile sýnýrlý deðil tabi
https://tekfen.com.tr/Uploads/pdfs/5...u-cevaplar.pdf
Genel kurul sorularý için þirketin verdiði cevaplar. Yapýlanlar bunlar ile sýnýrlý deðil tabi
https://tekfen.com.tr/Uploads/pdfs/5...u-cevaplar.pdf
Bu þirketin inþaat kýsmý epey sýkýntýlýydý.
Tarým kýsmý iyiydi amorti ediyordu. Þimdi tarým kýsmý duraksayýnca inþaat iyice götürdü.
Sizce nasýl olur önümüzdeki yýl? Var mý yorumu olan.
Ýnþaatla devam edecekler gibi duruyor.
Ýktidar deðiþir diye düþünüyorsanýz, inþaat kýsmý için bir umut olabilir bu firmaya da olumlu yansýr . Yok deðiþmez ayný iktidar ile devam edilir diyorsanýz inþaat için umut var diyemem ve bu durumda da hükümet tarafýndan ihracat için üretmesi kýsýtlanmýþ gübre daha ne kadar taþýyabilir þirketi belli deðil.
En son bilanço da Socar polymer payý için 30 milyon USD göstermiþler diyorlardý, 100 milyondan çýkýlýrsa 70m USD kayýp, O %10'un %5 paþa holdingten( Aliyevin kýzlarýnýn holdingi) %5 te socar dan alýndý. Yani 30 milyon eden mala 100 m USD ödendi ya baþtan Aliyev'e gitti yada o da dahil birileri arasýnda kýrýþýldý. Artýk rüþvet midir yoksa baþka bir þey mi bilemiyorum.
SOCAR Star rafinerinin de sahibi olan Azerbaycan devlet þirketi, onun deðeri konusunda problem yok.
Aldýkça veriyor.. Ben Tekfene 2 senedir aboneyim.. Ýlk defa alacaklar için müthiþ fýrsat veriyor çünkü bu hisseyi 45-50 den alanlar var.. Benim maliyet 20.. Ýlk alýþlarým daha toplu olduðu için maliyetim düþük ama bu ara neredeyse hergün bir iþlem yapýyorum.. Tecrübesiz hiç bir yatýrýmcýya uymayacak bir hisse.. Yani sarraf hissesi![]()
Tekfen bu yýl 2 defa temettü verdi. Temettü verimi de iyi.
Yurtdýþýnda genelede 3 ayda bir temettü daðýtýmý yapýlýyor.
Ülkemizde de bu geleneðin baþlamasý gerekiyor. Bu sayede temettü geliri olan þirketlere yatýrým artar.
Ýlgililere duyurulur.
“Finans piyasasýnda, türev iþlemleri (vob, forex) kitle imha silahlarýdýr.” -mustican
"Akýllý kimdir? Herkesten öðrenen. Kuvvetli kimdir? Hýrslarýný yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."
Temettüsü hesabýna geçen oldu mu?
“Finans piyasasýnda, türev iþlemleri (vob, forex) kitle imha silahlarýdýr.” -mustican
"Akýllý kimdir? Herkesten öðrenen. Kuvvetli kimdir? Hýrslarýný yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."
Yer Ýmleri