Ýlan edilen program yeniden yapýlanmanýn çok çok ötesinde.
Küllerinden yeniden doðmayý öngören çok kapsamlý bir küçülme/yatýrým programý.
Ýçinde büyük bir belirsizlik taþýyor. Spekülatörler bu durumu (bir süre sonra) sevebilirler.
Ýlan edilen program yeniden yapýlanmanýn çok çok ötesinde.
Küllerinden yeniden doðmayý öngören çok kapsamlý bir küçülme/yatýrým programý.
Ýçinde büyük bir belirsizlik taþýyor. Spekülatörler bu durumu (bir süre sonra) sevebilirler.
Gülerken kaybettðini aðlayarak kazanamazsýn.
https://twitter.com/rotaborsa/status...QCxWvZYcXwz-aw
Þirketi sil baþtan kurucaz diyecekler utanmasalar
Yapabilirler mi
Para var mý belli deðil
Hayýrli bayramlar herkese
2209116AG cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Zaman, en bilge olandýr; çünkü her þeyi aydýnlatýr. Thales
ben de ilan edilen programý olumlu buluyorum. geniþ kapsamlý, sorunlu alanlarý (inþaat karlýlýðý) izole etmeye yönelik, ihtiyaç olan üçüncü ayaðý (temiz enerji, hidrojen) inþa etmeye yönelik, uzman olduðu ve karlý olan gübre alanýnda da yeni açýlýmlar içeriyor.. finansman ayaðýnda da toplam ihtiyacýn %8ini de olsa, nasýl karþýlayacaðýný (satýþý yapýlacak varlýklar, þirket birleþme kararlarý, ekiplerde deðiþim) belirttiler..
sosyal medyadan da takip ettiðime göre; soru þudur: þirket bunu hayata geçirmek için gerçekten niyetli mi? bence bir kaç somut aksiyon gelmeye baþladýðýnda (makul fiyatlardan gerçekleþen varlýk satýþlarý, yatýrýmlar için ÇED raporu, taþýnma ve tesislerin birleþimi için teþvik belgesi, yeni yatýrýmlarýn teþvik belgeleri haberleri, ortaklýk olacaksa danýþman atanmasý haberi vb) soru iþaretleri de uzaklaþmaya baþlayacaktýr..
Her seviyede alýmlara anýnda zarar yazan Tekfen bunun adý.
Ama nereye kadar?
40.06'san 365 lot alan kahraman benim.
YTD
tkfen, sen neden böylesin....
Bu baþlýðý þu anda 15 kiþi okumaktadýr.
kalabalýkmýþ burasý....
Yer Ýmleri