Hayret bugünkü alýþýmýza tepki geldi.. Þirket için 1200 tl li rakamlar 1500 tl li rakamlar havada uçuþuyor.. Tabi herkes görmek istediðini yazýyor X li sitede.. Bende 5000 tl görmek isterim![]()
Hayret bugünkü alýþýmýza tepki geldi.. Þirket için 1200 tl li rakamlar 1500 tl li rakamlar havada uçuþuyor.. Tabi herkes görmek istediðini yazýyor X li sitede.. Bende 5000 tl görmek isterim![]()
500 baz puan beklenen faiz artýþý acaba 1000 puan olarak keskin hamle mi yapacak? Birileri bunu tabi ki içerden öðreniyor ve satýyor..Bu tarz satýþ bir günle kalmaz ama yarýnda böyle olursa öncedende baþka yerlerde yazdýðým gibi bizi 6666-7777 arasýna sýkýþtýrmak istiyor.Saygýlar.
Bu niye sapitti yine mal bunlar haa biz satiyoruz zorla 1.40 dolara getirip al.diyor . Belamidir nedir . Harbi mal ha oyle boyle degl .
Saglam bedelli yapsada icerideki miras avcilarnn elinde patlasa ah hakan goral yap su kiyagi
Hakim ortak kim yahu . Sirketi yoneten ceo da insiyatif yokmu saniyorsnz . Herkes disardayken yapar olaganustu genel.kurul yapistirr gecer . Kovulacaksada boyle kovulsun omuzlarda tasiyalim .
31 lirada ki %10 luk bosluk hedefiyse gelsin . Isimize bakalim . 1 dolara gelmis olur gelene kdr . Ha 40 ha 30 ne farkeder
Hakim ortaklar yönetim kurulunda çoðunluðu saðlayacak kadar hiseye sahip olan kiþiler.
CEO'nun insiyatifi Yönetim Kurulunun verdiði sýnýrlar çerçevesindedir. Kritik kararlarýn hiç biri yönetim kurulu kararý olmadan hayata geçmez. Bu da zaten þirketlerin ana sözleþmelerinde belirlenmiþtir.
Þirketin olaðan veya olaðanüstü genel kurulun toplantýya çaðýrýlmasýna iliþkin genel prensipler TTK'nýn 410/1. maddesi ile düzenlenmekte olup ilgili madde ile genel kurulu toplantýya çaðýrmaya yetkili organ ve kiþiler; yönetim kurulu ve tasfiye halinde tasfiye memurlarý olarak belirlenmiþtir.
Ayrýca genel kurulun toplanmasý çoðunluða baðlý. Diyelim böyle bir genel kurul çaðrýsý yapýldý. Hakim ortaklar hisse çoðunluðunu elinde bulundurduðu için istemedikleri bir þeyi genel kurul oylamasýnda reddederler.
Deli deli hareketlere ne gerek var . Cayiovada bir tane fabrikadn baska birseyi olmayan 300 milyon piyasa dwgeri olan adel geldi tekfeni yakaladi suan 11 milyar piyasa degeri var . Bir ara 20 milyari bulmustu .
Sacma sapan isler yani az iyice ky nn dikkatini cekiyor . Ortam kaos iken cek yukari dok hepsini .
Yer Ýmleri