Bilanço tarihi þirket sitesi yatýrýmcý iliþkileri bölümünde yazar.
Ayrýca 500milyon konusu Tekfen bütünü için deðil sadece inþaat tarafý içindi diye biliyorum. Þu an þirket kapalý kutu ve ne olacaðý bana göre hala belirsiz, bu yeni CEO da bana göre bu iþi baþaracak gibi gözükmüyor. Bir þeyleri baþarsa da o paralarý yine bu sermayedar grubu bize býrakmaz diye düþünüyorum. 9 yýldýr burada hapsolmuþ biri olarak girmek isteyenlere tavsiyem gidip rýzkýnýzý baþka yerde arayýn.
Yine neyin pesinde . Arabayý satma zamanm gelmis sunlarý bir yolalým . Her sene adabamý sattirip 2 araba aldiriyor sagolsun .
Bunlari boyle kullanin . 1.10 usd altta en kötü . Ver gelsin .
Oba makarna denen yeni arz senin %70 fazlan . Kalem silgi satan cayirovadaki adel bile senden %20 fazla .
Rezil aqkkn
Bist 50 de olup yan kagtlardn daha dusuk pd si olan ilk ve tek kagt bu . Haydar gecen tkfen reklami yapiyordu oda bunlarla .
Kurula gider hani o hani bu der unutlur gider .
Aslýnda bunlara saglam ders vermek icin kagidi silip supurecek biri lazim . Yada birileri sirkete cokecek kagtlari piyasadn alýp imtiyaz yok naslsa . Borcsa borc varlik duzdunya
Sahi borsada nerdeyse 9 milyon hesap var bu holding 180 milyon lot dolaþýmda hissesi var . Himmmm kendimi Piranna balýðý gibi hissediyorum
Puhaaaaa
Yatýrým tavsoyesi deðildir
Saat 16:30 Þirkette telefonu güvenlik açýyor. Mesai bitmiþ. Soramadýk.
Bayram deðil seyran deðil eniþtem beni niye öptü misali ..Ýþ yatýrým 726 bin lot , global 660 bin lot la bugün gelene verdiler. Bilançonun kokusu herhalde eðer öyleyse bu tam bir insider trading dir...Pazartesi göreceðiz...Bakalým ne eyler, ne eylerse Mevlam güzel eyler...
Yer Ýmleri