Evet bu görüþlere bende katýlýyorum.Öncelikle emekleriniz için teþekkür ederim. Saðolun. Golda gýdayý bende inceledim gerçekten muhteþem bir gýda þehri projesi .Þu anda 6 fabrikasý faaliyette ilaveten yem fab. yeni faaliyete geçti yada geçmek üzere.Þu anda 20 mn dolar olan ihracatý 24 fb. bittiðinde 100 mn dolara çýkacak .
Özellikle pandemi döneminde gýdanýn önemi bir kat daha artmýþ ve herkes tarafýndan anlaþýlmýþtýr.Böyle dönemlerde paranýz olsa bile alacak gýda bulamazsýnýz.Ukrayna krizi ise bu günlerde avrupada un ve yað kýtlýðýna sebep olmuþ durumdadýr. Golda bu anlamýyla da önemlidir .
Golda gýda,konkanýn iþtiraki ancak borsada genelde iþtirakler fiyatlanmýyor.Patron güvensizliði açýsýndan.Ama konya kaðýt ilerleyen dönemde bu olumsuz genel algýyý kýrar ve goldadan kârlar gelmeye baþlayýnca golda da fiyatlanýr . Þu anki fiyat içinde golda yok.Golda yatýrýmlara devam ettiði için ordan gelen kâr yok sanýrým , sadece kâra yansýyan 92 mn. goldanýn deðerleme farký var.
Konkanýn sattýðý kaðýt tüketimi yýllýk 1.135.500 ton, üretimi ise 4 firma yapýyor ve toplamý 308.000 ton.Aradaki fark ithalatla karþýlanýyor.
Elimizde eski 3 aylýk ciro ve kâr verileri yok .Ne derece tutar bilmem ama konkadan ilk 3 ayda 200-240 mn satýþ ve 150 mn. civarýnda bir kâr bekliyorum.
----------------------------------------------------------------------------------
Yazýdaki rakamlar ve fikirler tamamen tahmini ve þahsi varsayýmlar olup hisse alým satýmlarýnda gerçekmiþ gibi dikkate alýnmamalýdýr.

Alýntý yaparak yanýtla

Yer Ýmleri