Ýsabet olmuþ.
Borsa genelinde tüm hisselere günlük %1 marj sýnýrý ve aracý kurumlara %1 komisyon þartý getirseler dahada isabetli olacak.
Ýsabet olmuþ.
Borsa genelinde tüm hisselere günlük %1 marj sýnýrý ve aracý kurumlara %1 komisyon þartý getirseler dahada isabetli olacak.
Brüt takasada girseymiþ,tahtayý da 10 günlüðüne kapatacaksýn ki gerçek yatýrýmcý kalsýn.Bu kadar oynaklýk olmaz abi normal deðil.
Yarýn panikle yine düþer arena borsa soygun yeri olmuþ özellikle böyle yan tahtalar bekleki para kazan enflasyon a yenilmessen birde
Þimdi bu iþlemleri yapanlar,bu iþlemlerin sonucu olarak,VBTS kapsamýnda getirilen tedbirlerin uygulanacaðýný biliyormuydu,bilmiyormuydu?
Esas soru bu?
Bofa satmýþ 400 k birde diploma iptal haberi var satanlar önce den haber almýþ panikle satýnca hem tedbir den hem de genel düþüþten kurtuldu endeks i 10800 e 1 hafta da getirmeleri kontrollü borsamizda ky kazanma ihtimali yok denecek kadar az
Þirletin piyada deðeri 120 milyon dolar.
Þirketin kasasýna 2 hafta önce 90 milyon dolardan fazla para girdi. Satanlarýn yolu açýk olsun, su akar yataðýný bulur. Yönetim ali cengiz oyunu yapmazsa hikaye büyük. Zarýmýzý attýk, olmazsa da saðlýk olsun fýrsatlar bitmez. Ama ben umutluyum.
Tahtada kredili alým ve açýða satýþlarý görebilen var mý ?
Burada yaptýðým ve/veya yapacaðým tüm paylaþýmlar þahsi görüþlerimdir, asla yatýrým tavsiyesi olarak deðerlendirilemez.
Endeks 50 hisseleri haricinde açığa satış yok onun için bu hissede açığa satış olmaz.Kredili alım olduğu belli olmaz,bir ay para olmadan alinamiyacaktir.
Yy.tv.olmayip bilgi amaçlı yazılmıştir.
Sağlıklar
P13_Blue_Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yer Ýmleri