erhan tanta twiterýný gördüm. erhan tanta'yý hisse.net teki yeniler tanýmaz. ben tanýrým..çok iyi bir yatýrýmcý ve deger analýzýcýsýdýr. boþ beleþ hisseleri yazmazda almazda burdan kendisine selam olsun.
erhan tanta twiterýný gördüm. erhan tanta'yý hisse.net teki yeniler tanýmaz. ben tanýrým..çok iyi bir yatýrýmcý ve deger analýzýcýsýdýr. boþ beleþ hisseleri yazmazda almazda burdan kendisine selam olsun.
''Yatýrým Tavsiyesi Deðildir'' görüþlerim tamamen þahsi düþüncelerim olup beni baðlar
Canbaba kardeþ twitter hesabým yok. Çok da takip etmiyorum twitterý. Aslýnda artýk buraya da eskisi gibi fazla yazmýyorum. Sadece birisi birþey sorarsa cevap yazýyorum yada paylaþmak istediðim bir haber yada bilgi varsa onu yazýyorum sadece.
Erhan kardeþimizi tanýmýyorum. O da beni tanýmaz. Hasan4325 rumuzlu bir arkadaþ paylaþan ismi de vermeden böyle bir paylaþým var ben anlamadým bir yorumlar mýsýnýz hocam diye bana bir soru sormuþ.
Benim verdiðim cevap tamamen kimin paylaþtýðýný bilmeden 2-3 satýrlýk bir metin üzerine verilen bir cevaptýr. Anlaþýlan Erhan tanta arkadaþýmýzý kýrmýþýz istemeden de olsa. Eðer yazýmdan dolayý ( sanýrým üsluba takýlmýþ ) kendisini kýrdýysam üzdüysem özür de dilemesini bilirim ama benim yaptýðým sadece paylaþýlan bilgiyi düzeltmek idi. Hakaret yada daþga geçme amacým yoktu böyle bir hakkým da yok haddim de deðil. Zaten beni burada tanýyan çok insan var kimseye bir saygýsýzlýk etmem direk bir saldýrý yoksa.
Erhan kardeþimiz ile neden dalga geçeyim dedim ya zaten tanýmýyorum , insan tanýmadýðý bir kiþiye neden laf söylesin. Önüme 2-3 satýlýk bir yazý geldi yorum yapmam istendi ben de yazýdaki hatalarý söyledim.
Þimdi Erhan kardeþ de anladýðým kadarýyla kendisi ile dalga geçtiðimi zannedip , etki-tepki meselesi , o da bana saydýrmýþ biraz , dünkü bebek demiþ , takas okuyamayan adamdan hoca olmaz demiþ vesaire. Caný saðolsun ama burada 1-2 kelam edeyim.
Dedim ya kendisini tanýmýyorum diye. Þimdi tweetlerini paylaþtýðýn için oradan gördüm. Profiline baktým , çeyrek asýrlýk borsacý demiþ. Tebrik ederim ben de 35 senedir hasbel kader borsanýn içindeyim yani dünkü çocuk deðilim. Bunlarý kendi görürse peþin peþin söylemek istiyorum bunlarý kavga için yazmýyorum sadece ithamda bulunmuþ dünkü çocuk diye , olmadýðýmý kanýtlamak için yazdým. Beni zaten buradaki çoðu insan tanýr ben burada 20-25 yaþýndaki gençlere bile hocam diye hitap ederim. Günlük hayatýmda da bu tabiri kullanýrým. Aklýn yaþta deðil baþta olduðuna inananlardaným.
Profilinde Beþiktaþlý olduðunu gördüm bak burada ortak bir noktamýz çýktý mesela ben de Beþiktaþlýyým övünmek gibi olmasýn :)
Þimdi takas okumak konusunda bir sýkýntým yok ama takas konusunda burada birçok defa dile getirdim. Arkadaþlar takas iþinde çok pislik döner , çok bizans oyunu döner , buna fazla takýlmayýn dedim. Takasý , tahtacý nasýl göstermek isterse biz ancak o kadarýný görebiliriz derim hep. Hasan kardeþe verdiðim cevap da bu yönde idi takasa fazla takýlmayýn dedim.
Tahatcý ne yapmak isterse takasta bunun tersini gösterebilir dedim. Mesela bir hisseyi yabamcý satarsa , yatýrým fonu satarsa , KY ne düþünür , bunlar sattýðýna göre bu hisse düþecek galiba bunlar boþuna satmaz diye düþünür deðil mi ? Halbuki yabancý ve yatýrým fonlarý sattýktan sonra çok hisse yükselmiþtir. Tahtacý KY satsýn diye yabancý ve fonlar satýyor gibi göstermiþ olabilir. Bu adamlar cin , 15-20 aracý kurumdan iþlem yapýyorlar. Buna yatýrým fonlarý ve yabancý kurumlar da dahil.
Þimd Erhan kardeþimizin bahsettiði ve benim dalga geçtiðimi zannettiiði bilgilerden sadece 1 tanesini tekrar yazayým ve Erhan kardeþimize tekrar bakmasýný rica edeyim çünkü verdiði bilgi yanlýþtý ben onu düzelttim.
Demiþ ki TEB malalrý Citi'ye yollamýþ. Ben de dedim ki bunu nereden görmüþ. TEB citiye mal falan yollamadý dedim. Yazdýðý yazdýaki en bariz hata bu idi . Rica ediyorum tekrara baksýn duurmun dediði gibi olmadýðýný görecek.
TEB takasta 2 aracý kurumla temsil ediliyor. Biri Türk ekonomi bankasý diye geçer ki þu anda takasta 1 numara çünkü redinghtonýn HSBC Bank TAKASINDA DURAN 16,4 milyon lotu da buraya geçti 1 ay önce , bir de TEB yatýrým var.
TEB son 40 günde 1,6 milyon lot mal aldý. Ve bu malýn tamamýna yakýný da takasta 1 numarada bulunan Türk ekonomi bankasý takasýnda duruyor hala. Orada Redinghtonýn 16,4 milyon lotunun yanýnda 1,6 milyon lat daha mal var. Toplam 18 milyon lot var Türk ekonomi bankasý takasýnda.
Yani son 40 günde TEB'in aldýðý mal yine TEB takasýnda. Ama TEB'in mallarý sakladýðý 2 ayrý aracý kurum var. Biri TEB yatýrým diðeri Türk ekonomi bankasý ama ikisi de alýmlarý TEB üzerinde yapýyorlar çünkü ayný kurum bunlar.
Bu þekilde baþka kurumlar da var. Mesela Ýþ bankasýnýn da takasý var Ýþ yatýrýmýn da , HSBC bankasýnýn takasý var HSBC yatýrýmýnda.
Yani benim dediðim bu idi. Ortada bir yanlýþ bilgi vardý bunu düzeltmek istedim sadece. Kimseyi hedef almadým yada dalga geçmedim. Dalga geçmek gibi bir huyum yoktur. Ama yine de üslup yüzünden Erhan kardeþimizi kýrýd isem özür dilerm.
Bir de Canbaba kardeþ bir dost tavsiyesi de sana. Bu paylaþýmý mutlaka iyi niyetle yapmýþsýndýr abi bak senin için böyle diyorlar sen görmediysen ben göstereyim sana diye yapmýþsýndýr ama bence hiç yapmazsan daha da iyi olabilir. Çünkü bu tür hareketler fitneye kavgaya sebep olabilir. Bence hiç vesile olmamak lazým. Bunu da bir dost tavsiyesi olarak kabul et lütfen.
Kalýn saðlýcakla
Burada yer alan yatýrým bilgi,yorum ve grafikler ''Yatýrým Danýþmanlýðý'' kapsamýnda deðildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.
esozcan abi emegine saðlýk.diger topýcteki grafik isteðimi yerine getiridðin içinde teþekkur ederim.
''Yatýrým Tavsiyesi Deðildir'' görüþlerim tamamen þahsi düþüncelerim olup beni baðlar
Gerçekten paylaþtýðým için çok kýzdým kendime, sadece Google Arama butonuna arena bilgisayar twitter yazýyorum çýkan sonuçlarý tek tek okuyorum (twitter hesabým yoktur bu arada)geliþmeleri böyle böyle takip etmeye çalýþýyorum, sayfasýndan aldýðým yazýyý habersiz paylaþtýðým hocamdan da özür diliyorum, hani sonuçta ayný gemide yolcuyuz, birisi farklý birþey mi yazmýþ yükselecek mi düþecek mi gayem bu idi. Aslýnda bir musibet bir nasihatten daha iyidir derler atalarýmýz, belki hocamda burdan yazmaya arena için deðerli yorumlarýný bizden uzak komaz ama içtenlikle söylüyorum yazdýðýma çok piþman oldum, her iki hocamada saygýlar..
Bir de Canbaba kardeþ bir dost tavsiyesi de sana. Bu paylaþýmý mutlaka iyi niyetle yapmýþsýndýr abi bak senin için böyle diyorlar sen görmediysen ben göstereyim sana diye yapmýþsýndýr ama bence hiç yapmazsan daha da iyi olabilir. Çünkü bu tür hareketler fitneye kavgaya sebep olabilir. Bence hiç vesile olmamak lazým. Bunu da bir dost tavsiyesi olarak kabul et lütfen.
Kalýn saðlýcakla[/QUOTE]
Boþa kral demiyoruz Baþým üstüne abi inan bir art niyetim yoktu 3-5 kuruþ kazanacaðýz diye insanlarýn arasýna nifak sokmam hakkýný halal et.ama kendim içinde bir eleþtiri yapayým eðer þu yazýný yazmasaydýn twitterdeki Erhan kardeþimiz içinde olumsuz birkaç þey yazacaktým.anladýðým ve forumdaki arkadaþlardan öðrendiðim kadarý ile o da deðerli ve dürüst bir arkadaþýmýz.o da forumdaysa ya da burada tanýyan varsa o da hakkýný helal etsin.üç günlük dünya için 3-5 kuruþ kazanacaðýz diye fýrýldak olmaya gerek yok.
Emirhan Bey Üstadým için mütevazi olamayacaðým kimse kusura bakmasýn.
Tv de boy gösteren prof.ünvanýna sahip birçok kiþiden daha deðerli bir insandýr.
Özür dilemek bir erdemdir.
Ayrýca adam nerden bilsin arada bende tarama yapýyorum envayi çeþit insan var.Reklamcýsýndan tutunda ego yarýþçýlarýna kadar.Herkes aynýdýr diye bir durum söz konusu deðil tabi.
Mavi kuþ dediðiniz zaman aklýma Musk geldi.
Eminim insanlar karþýlýklý çay kahve içerken sohbet etseler çok daha farklý olurdu.
Fikrimi belirtmek istedim.Saygýlarýmla.
Lütfen Erhan Tanta ya benden selam söyleyin. Süt 15 tl 3 harfliler tedarikçilerine inekleri kesmek zorunda kalsýnlar diye her türlü çamuru yaptýklarý için oldu. Niye sütte artýþ oldu mu türevi bir çok üründe artýþ olsun onlarýnda arada bazý ürünlere yaptýklarý zamlar normal görünsün diye.
Tamam Covid varken 0,69 ev kredisi ya da araba kredisi yanlýþtý onun zaten savunulacak bir tarafý yok ama süt 15 tl nin sebebi bu deðil yukarýda anlattýklarým.
Sayýn Emirhan06 yý da tanýmam ama yazýlarýnýn yanýnda son olayda gösterdiði uslup bence kendisine ekstra +++++++ dýr.
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
Yer Ýmleri