Emirhan bey kraldýr. NOKTA
Biz burda her gün hisseye sövüyorduk kalite birden niye arttý ya
Erhan Tanta
@erhantanta
·
25 Ara
Geçen günlerde hisse net te yapýlan yorumlara binaen bende buradan cevap yazmýþtým. Ýnsanoðluyuz elbette hata yapabiliriz. Bu vesileyle eksik iletiþimden ötürü Emirhan beyi kýrdýysam özür dilerim. Hedef fiyatýma geldiðinde 14.10 maliyetli #arena daki pozisyonumu kapatacaðým. Syg.
Endeksin soluksuz yükseldiði böyle bir zamanda payneti satýyoruz iyi gidiyor gibi haberler ile sen bizim bir yýlýmýzý çaldýn pis sakallý hakkýmý helal etmiyorum.
Bu hisse baðýmlýlýk yaptý oda ayrý mesele bir yýl olmadý egeen aldým. Þuan 3 katýný geçti. Sen ise daha ancak bir buçuk yýl önce ki fiyata ancak geldin yeni gelin gibi nazlanýyorsun Bir an önce kurtulurum Umarým
Ah sakallý sana ne dualar ediyorum. Bir bilsen
Endeks 10bin olduðunda 25 tl. Oluruz kýsmetse...
Bu þirketin 600m EFK üretmesi ile en azýndan elinde hem telefon takasý hem distribütörlük hem paynet hem de güneþ enerjisi iþleri ile 10 EFK/Fiyat ile fiyatlamasýný beklerim. 3dolar hedefli hisseleri taþýmak temel analize uygundur þirketin Brigthstar satýn almasýndan önce gördüðü fiyat 2.76dolardýr. Ben tek lot satmadan sabýrla bekliyorum bakalým EFK büyümesi ne zaman fiyatlara yanýsatacak.
Tek lot mal yok sana sayýn spek.. ya birlikte yürücez ya birlikte gel býrak inadý sür yukarý :) 3$ fiyatlarda tekrar görüþelim.
Yer Ýmleri