14 lü fiyata geri geldi.
1 ile 4 ün yerini deðiþtir,yapar 41 o da eder yaklaþýk 2 dolar.Paynet satýlýrsa o fiyatý görebilir.Sabýr.
14 lü fiyata geri geldi.
1 ile 4 ün yerini deðiþtir,yapar 41 o da eder yaklaþýk 2 dolar.Paynet satýlýrsa o fiyatý görebilir.Sabýr.
71 cent buralarda dip olmasý gerekmiyormu.Dahada zorlamayýn gari motor yanacak.
KAP: ARENA [ ] ARENA BÝLGÝSAYAR SANAYÝ VE TÝCARET A.Þ. Kar veya Zarar ve Diðer Kapsamlý Gelir Tablosu
Orjinal Link:
https://www.kap.org.tr/Bildirim/1147050
Dosyalar:
https://www.kap.org.tr/ek-indir/4028...87e868e7880d63
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
Emirhan hocamýz daha iyi yorumlar ancak ben gördüklerimi yazayým gene de;
tl kredilerini 1 milyardan 6 ayda 370M cekmiþler. faizlerin artacagý bir dönemde cok olumlu. faiz oranýnda max. % 40 lardan % 18 e düþtügünü görüyoruz. demekki yüksek faizlileri kapatmýþlar düþükler kalmýþ gibi.
USD borc oranýný artýrýp 700M civarýnda stok yapmýþlar
carpanlarýna bakarsak, en son bu fk yý pandemi krizinde gördü 3 yýl önce. ondan sonrada 6 kat prim yaptý.
kaldýki bu hesaplamadaki yýllýk net karýn içinde bir tane cürük yumurta var. þimdi paynet böyle büyürken, arena hiç geliþme göstermese dahi 2 ceyrek sonra yýllýk net kar ort. 200M yapar buda 7 fk ya düþürür bizi. en son bunu gördügünde de 1.8 liraymýs 2019 da ordan da 10 kat fln*gitmiþti*Arena.
FD/FAVOK 10 yýldýr görmedigi carpana indi. tarihin en*ucuz*döneminde.
![]()
Son düzenleme : alltimeinvest; 05-05-2023 saat: 08:36.
Dün iyi blanço bu gün kayýtlý sermaye tavanýnýn 500 milyona çýkarýlma talebi 2 sene bekledik sanýrým artýk düðmelere birer birer basacaklar.
Genel kurula katýlan arkadaþlara teþekkür ederim.
Tutanaklara sorulan sorulara verilen cevaplar geçmis yýllara nazaran daha detaylý yazýlmýþ.
Yazman arkadaþa da teþekkür ederim.
Þu an bu hisse 27 lira olsa,kimse neden oldu diyemez.
Diyecek olanlarda sektör ortalamalarýna baksýnlar.
Yanlýþ anlaþýlmasýn lütfen.Tavsiye içermez.
Tahtadaki fiyat hareketlerine yön veren beyefendiler ne düþünür ne yapar bilemeyiz tabi.
Yer Ýmleri