Hayýrlý bayramlar herkese.
Hayýrlý bayramlar herkese.
Burada yaptýðým ve/veya yapacaðým tüm paylaþýmlar þahsi görüþlerimdir, asla yatýrým tavsiyesi olarak deðerlendirilemez.
Sn.Þirket yöneticisi
yapay zeka alanýnda yaptýklarýnýzý yada yapacaklarýnýzla ilgili bir þeyler paylaþmanýzde bir sakýncamý var.
Ýlgili tüm þirketler paylaþýyor.
Bunlarýn zihniyetini tekrardan hatýrlatayým.
https://www.borsaningundemi.com/habe...arenasi-100034
Burada yaptýðým ve/veya yapacaðým tüm paylaþýmlar þahsi görüþlerimdir, asla yatýrým tavsiyesi olarak deðerlendirilemez.
Çok geriye gittin dostum ben o gün bugün hissediyim iþte
Ne kadar zayýf bir hisse düþerken dört nala paldýr küldür düþüyor çýkarken mehter takýmý gibi..
Kafein yazýlým , Redington Türkiye ile yazýlým yapay zeka bulut sistemleri konusunda bir analaþma yapmýþ..Neden Arena olmasýn.. bizede sýra gelecek..
Uzun bir aradan sonra tekrardan borsa yatýrýmýna yönelelim dedik 6 aydýr baþýmýza gelmeyen kalmadý. Büyük balýðý yakaladýðýmý zannettim, aslýnda bence yakalamýþtým da, ilk baþlarda aksiyonu da çok iyiydi 15-20 kg net gelirdi. Fakat misina koptu. Misinanýn kopma nedenlerinin baþýnda þirket üst yöneticilerinin üç kaðýtçý olmasý. Ýp misina, 50 kg çekeri var dediler, naylon çýktý, 15-20 kg lýk balýkta koptu gitti. Sahtekarlar...
Yer Ýmleri