Originally Posted by
sensor
Bir önceki sayfada KEREVÝTAÞ ýn aldýðý 1 e 26,7 bedelsiz kararýný tebrik etmiþtim ama kerevitaþýn sermayesinin biraz fazla 23 milyon olduðunu ve senetlerin þirket sahiplerinde toplu olduðunu belirtmiþtim hareketinin ne olabileceðini bilemeyeceðimizi belirtmiþtim.Sabah %20 ye yakýn çýktý ama þirket sahibi öyle bir satýþ yaptýki garantide ilaveten 50-60 arasý aldýðý mallarý boþalttý,sonra nemi oldu,þirketin sahibinin resmen manüplasyonu olmuþ oldu,ver haberi boþalt malý malesef.Ama ÝÞBÝR KESÝNLÝKLE FARKLI BÝR SENET þöyleki burda 635.000 TL sermayesi var,herkes eþit haklara sahip,mal toplu deðil.Hareketler baþlayýnca çok uçuk hareketler oluyor.Olaðan genel kurulda 2015 de verilen sözler fiiliyata geçirilirse o zaman gerçekten bana göre yokýn zamanda bölünme kararý alan YONGA þirketinin hareketini yapabilir (o kadar olmasa bile ona yakýn olabilir.YONGA bdelsiz kararý aldýktan sonra nerdeyse 10 kat prim yaptý ve çok kýsa sürede.Ýnanýn þu olaðan genel kurulda 2015 de verilen bedelsiz kararý hayata geçirilirse ben ÝÞBÝR ÝN NERELERE GÝDEBÝLECEÐÝNÝ bilemem ama çok uçuk hareketler yapacaðýndan eminimAyrýca birde PAZAR DEÐÝÞÝKLÝÐÝ KARARI alýnýrsa o zaman tadýndan yenmez,bol kazançlar...
Yer Ýmleri