Originally Posted by
sensor
Arkadaþlar ÝÞBÝR HOLDÝNG þu anda nadir büyük bedelsiz beklentisi olan kaðýtlardan,nedenine gelince yönetimin 2015 de bedelsiz sözü,bu sene 8 mayýsta yepyeni bir ortaklarýn muhalefet etmesi vede muhalefet þerhlerini tutanaklara iþletecekleri yani þirket ortaklarýnýn þirkete sahip çýkmalarý olacak.Bu sene þirket yönetim kurulu hayatlarýnda görmediklerini muhalefeti görecek,kiþi veya hisse sayýsý önemli deðil ; insanlar artýk verilen bedelsiz sözünün yerine getirilmemesinden rahatsýz,bu sene bu iþ çok zorlanacak ve en az 1 e 100 bedelsiz yapma potansiyeli var;ayrýca ortaklar þirketi söz verilen bedelsiz sermaye arttýrýmý yapýlmamasýndan dolayý artýk hergün mail bombardumanýna tutuyor,olaðan genel kurula hazýrlanýyorlar ve yeter artýk bu yönetim kurulunun yaptýklarý.Bu sene hem BEDELSÝZ hemde yapabilirlerse PAZAR deðiþikliði zorlanacak,ama önceliðimiz bedelsiz sermaye arttýrýmý.Þu an sermayesi en düþük ve Yakýn zamanlarda özellikle olaðan genel kurulda konuþularak önümüzdeki günlerde YÜKSEK ORANLI BEDELSÝZ sermaye arttýrýmý vede Pazar deðiþikliði yapabilecek tek hisse kalýyor.ÝÞBÝR HOLDÝNG.Gerçekten büyük potansiyel var.
KEREVÝTAÞ için haberin geldiði gün ben bir yorum yapmýþtým þirketi 26,7 bedelsiz verme kararý için tebrik etmiþtim,ama þirketin sermayesinin biraz fazla 23 milyon olduðunu ve senetlerin toplu olduðunu söylemiþtim,açýkçasý ne hareket olacaðýný bilemiyordum dedim,vede milleti ters köþe yaptý murat ülker (Eskiden beri Murat Ülker'e güvenmem insanlara çok zor kazandýrýr.),önce tavan sonra hem dündar ünlüden ülker gurubu ve daha önce garantiden yaklaþýk 250.000-300.000 lot mal alan grup veya fon senetleri tavandan kustu ve fiyatý düþtü.
YÝBÝTAÞbedelsiz potansiyeli en yüksek senet bana göre ama geçen sene þirketi aradýðýmda bu hissedende vazgeçtim.Nedenine gelince yatýrýmcý iliþkilerindeki kiþiyi aradýðýmda þirketin mecburen borsaya açýldýðýný ve yabancý ortaklarýn bunu istemediðini söyledi.Özellikle YÝBÝTAÞIN ortaklarý neden þirketin açýlmasýný istesinler ozaman.Yabancý sahipleri YÝBÝTAÞýn kasasýndaki paralarý kendi þirketlerinde kullanýyor,ne kadar faiz veriyorlar bilmiyorum,ama adamlar bu düzenin bozulmasýný isterlermi.Ayrýca YÝBÝTAÞýn pazar deðiþikliði ile hiç ilgilenmiyorlar (zaten senedin halka açýk olmasýný istemiyorlardý)Anlayacaðýnýz o günden sonra yibitaþtan vazgeçtim.Bazen hareketler yapabilir ama asýl YÝBÝTAÞ BEDELSÝZ VE PAZAR DEÐÝÞÝKLÝÐÝ YABANCI ORTAKLARI SAYESÝNDE BANA GÖRE SONA ERDÝ.Ýleri zamanlarda ne olur tabi kesin bir þey diyemem,bol kazançlar...
Yer Ýmleri