Originally Posted by
viking
bu yazacaklarým burada kimsenin hoþuna gitmeyecek hatta çok kýzacaklar olacak ama gerçekler bunlar.adamlar 50 yýl önce bir þirket kurmuþ pek çok insanda buraya para vermiþ ve senelerce aldýðý kar payý ile mutlu mesut yaþamýþlar taa ki borsaya açýlana kadar .bu insanlar senelerce sermaye arttýrýmý gibi taleplerde bulunmamýþ sebebi bunlar þirketin ortaðý olmuþ 3 aylýk bakmamýþ olaya siz ne yapýyorsunuz hisse iki hareket çekti 350 den aldýmýz aþaðý gelince vay zarar ettim niye sermaye arttýrmýyor ver ateþi.sizlerin 3 yýldýr burda olaný varmýdýr acaba.?sermaye arttýrsýn 5 tavan yapsýn paramý alim gidim adam 30 yýldýr ortak sizin gibi gelip geçici deðil.çok istiyorsanýz varsa imkanýnýz toplayýn 40 bin hisse oturun yönetime.yönetime baský yapacakmýþlar kardeþler apartman yönetimi deðil orasý holding.yönettikleri paralara bir bakýn.sermayesine deðil.ben bu þirkete 2015 yýlýnda 2 lotla girdim.halimden memnunum sizin gibi gelgeççi deðilm.bazýsý yazmýþ yazýk bu þirkete yönetilemiyor.fiyatý þu an 1.000 tl olsa biriniz kalmaz burada sizin yerinize baþkalarý gelir tek fark o.50 yýldýr ne iþler yapmýþlar o na bakýn derdiniz sermaye olmuþ 5 tavandan elinizdekini çakmak olmuþ.aðýr hakaret etmeyin
Yer Ýmleri