YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.
Bu arada işbir holding web sayfası bağlantı olmuyor
İşbir Yatak gerekli form gönderildi olimpik forum hocam
Ben sürekli şirkete mail atacam er geç maillerimi yönetime ileteceklerdir.ytd
arkadaşlar evet şirketin ödenmiş sermayesi kmik ama artırma mecburiyetleri yk.bunu bilerek vede daha önceki genel kurulda verilen sözü hatrlatarak yazmakta fayda var.
birde genel kurula ödenmiş sermaye artırmı maddesinin eklenmesini talep edin.
ben işbir dahil en 15 genel kurula katıldım.genel kurul öncesi rtaklardan genel kurula madde eklenmesi talebi gelmemiştir diye açıklama yaparak genel krul başlatılyr.
ayrıca atılacak maile piyasa öncesi işlem grubundan çıkmak için gerekli çalışmanın yapılmasınıda gündeme alınmasını talep edersek dört dörtlük lur.
sn larak genel kurulda beni yalnız bırakmamanızı isstirham ediyrum ben büyük ihtimal inşallah katılacağım
sağlıkla kalın
Geçen yıl bu zamanlar hisse hareket etmişti.Artık bir hareket başlarsa 350-400 aralığına gider gibi ytd.
Evt durum onu gosteriyor.son dibini 129 da yapti.
Bundan sonra yon yukari artik
Ilk hedef ise 399 ustu.
Asla yatirim tavsliyesi degidir
SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Zaten bu hissenin şuanda olması gereken rakamlar 350-400 aralığı ama maalesef hisseyi buralarda bekletiyorlar.Yönetim hissesini değerli kılmak için çaba gösterirse hisse hakettiği değeri bulacak.YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Yer İmleri