Yönetim kurulu başkanlığına
Şirketinizin ödenmiş sermayesi enflasyona göre çok düşük kalmıştır,,İştiraklerinin sermayesi holdingden fazladır,,dolayısı ile ödenmiş sermayenin bedelsiz şeklinde artırılmasını rica ederim.
Saygılarımla.
Yönetim kurulu başkanlığına
Şirketinizin ödenmiş sermayesi enflasyona göre çok düşük kalmıştır,,İştiraklerinin sermayesi holdingden fazladır,,dolayısı ile ödenmiş sermayenin bedelsiz şeklinde artırılmasını rica ederim.
Saygılarımla.
YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.
Her gün bıktırana kadar yazmaya devam.
YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.
İşbir yatak A.Ş. Genel Müdürlüğüne
Şirketinizin borsada yatırımcısıyım.Bu sene temettü verilmemesi,onun yerine bedelsiz hisse verilmesini rica ederim.Bu suretle nakit para,şirketin bünyesinde kalmış olacaktır.
Saygılarımla.
Yazdım.
Aynen sayın olimpik forum bende hergün yazmaya devam edeceğim lütfen yatırımcı arkadaşlar sizlerde aynı şekilde yazmaya devam edin umarım yönetim yazdıklarımızı dikkate alacaktır.
Acaba diyorum da Ankara’da olan varsa holding merkezine bir gitseler toplanıp
Bende yazdım aynen devam
Mail atmaya devam yönetim görecektir mailimizi ytd
Yer İmleri