Yönetim kurulu baþkanlýðýna
Þirketinizin ödenmiþ sermayesi enflasyona göre çok düþük kalmýþtýr,,Ýþtiraklerinin sermayesi holdingden fazladýr,,dolayýsý ile ödenmiþ sermayenin bedelsiz þeklinde artýrýlmasýný rica ederim.
Saygýlarýmla.
Yönetim kurulu baþkanlýðýna
Þirketinizin ödenmiþ sermayesi enflasyona göre çok düþük kalmýþtýr,,Ýþtiraklerinin sermayesi holdingden fazladýr,,dolayýsý ile ödenmiþ sermayenin bedelsiz þeklinde artýrýlmasýný rica ederim.
Saygýlarýmla.
YORUMLAR TAVSÝYE NÝTELÝÐÝ TAÞIMAYIP YATIRIM DANIÞMANLIÐI KAPSAMINDA DEÐÝLDÝR. YATIRIMCI PROFÝLÝNÝZE UYMAYABÝLÝR.
Her gün býktýrana kadar yazmaya devam.
YORUMLAR TAVSÝYE NÝTELÝÐÝ TAÞIMAYIP YATIRIM DANIÞMANLIÐI KAPSAMINDA DEÐÝLDÝR. YATIRIMCI PROFÝLÝNÝZE UYMAYABÝLÝR.
Ýþbir yatak A.Þ. Genel Müdürlüðüne
Þirketinizin borsada yatýrýmcýsýyým.Bu sene temettü verilmemesi,onun yerine bedelsiz hisse verilmesini rica ederim.Bu suretle nakit para,þirketin bünyesinde kalmýþ olacaktýr.
Saygýlarýmla.
Yazdým.
Aynen sayýn olimpik forum bende hergün yazmaya devam edeceðim lütfen yatýrýmcý arkadaþlar sizlerde ayný þekilde yazmaya devam edin umarým yönetim yazdýklarýmýzý dikkate alacaktýr.
Acaba diyorum da Ankara’da olan varsa holding merkezine bir gitseler toplanýp
Bende yazdým aynen devam
Mail atmaya devam yönetim görecektir mailimizi ytd
Yer Ýmleri