Ben sürekli þirkete mail atacam er geç maillerimi yönetime ileteceklerdir.ytd
Ben sürekli þirkete mail atacam er geç maillerimi yönetime ileteceklerdir.ytd
arkadaþlar evet þirketin ödenmiþ sermayesi kmik ama artýrma mecburiyetleri yk.bunu bilerek vede daha önceki genel kurulda verilen sözü hatrlatarak yazmakta fayda var.
birde genel kurula ödenmiþ sermaye artýrmý maddesinin eklenmesini talep edin.
ben iþbir dahil en 15 genel kurula katýldým.genel kurul öncesi rtaklardan genel kurula madde eklenmesi talebi gelmemiþtir diye açýklama yaparak genel krul baþlatýlyr.
ayrýca atýlacak maile piyasa öncesi iþlem grubundan çýkmak için gerekli çalýþmanýn yapýlmasýnýda gündeme alýnmasýný talep edersek dört dörtlük lur.
sn larak genel kurulda beni yalnýz býrakmamanýzý isstirham ediyrum ben büyük ihtimal inþallah katýlacaðým
saðlýkla kalýn
Geçen yýl bu zamanlar hisse hareket etmiþti.Artýk bir hareket baþlarsa 350-400 aralýðýna gider gibi ytd.
Evt durum onu gosteriyor.son dibini 129 da yapti.
Bundan sonra yon yukari artik
Ilk hedef ise 399 ustu.
Asla yatirim tavsliyesi degidir
SM-G925F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Zaten bu hissenin þuanda olmasý gereken rakamlar 350-400 aralýðý ama maalesef hisseyi buralarda bekletiyorlar.Yönetim hissesini deðerli kýlmak için çaba gösterirse hisse hakettiði deðeri bulacak.YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR.
Ýþbir yatak A.Þ. Genel Müdürlüðüne
Þirketinizin borsada yatýrýmcýsýyým.Bu sene temettü verilmemesi,onun yerine bedelsiz hisse verilmesini rica ederim.Bu suretle nakit para,þirketin bünyesinde kalmýþ olacaktýr.
Saygýlarýmla.
Yazdým.
YORUMLAR TAVSÝYE NÝTELÝÐÝ TAÞIMAYIP YATIRIM DANIÞMANLIÐI KAPSAMINDA DEÐÝLDÝR. YATIRIMCI PROFÝLÝNÝZE UYMAYABÝLÝR.
Yönetim kurulu baþkanlýðýna
Þirketinizin ödenmiþ sermayesi enflasyona göre çok düþük kalmýþtýr,,Ýþtiraklerinin sermayesi holdingden fazladýr,,dolayýsý ile ödenmiþ sermayenin bedelsiz þeklinde artýrýlmasýný rica ederim.
Saygýlarýmla.
YORUMLAR TAVSÝYE NÝTELÝÐÝ TAÞIMAYIP YATIRIM DANIÞMANLIÐI KAPSAMINDA DEÐÝLDÝR. YATIRIMCI PROFÝLÝNÝZE UYMAYABÝLÝR.
Her gün býktýrana kadar yazmaya devam.
Yer Ýmleri