Arkadaþlar saat 17:55 seansýna saat 17.10 civarý 37 lot 250 tlye alýþ yazdým.....Eþleþme 250 nin aþaðýsýnda idi....yazdým garanti olsun diye.....!!!
17:55 te bir baktým 251 lerden geçmiþ....Þok oldum,benim mal 250 de kalmýþtý.....Sonra kafam attý....''Ulan spek el mi yaman benen mi yaman..l...18:05 e tavana 37 lotun 2 katý 75 lot alýþ yazayým da gör .'' dedim.....!!!
18:01 de eþleþmeler açýldýðýnda 256 küsurdan dan 15 lot eþleþecekti.....Ben 75 lotu 258.50 ye alýþ yazdým.....15 lot eþleþecekti......Benim üstüme 300 lot civarý daha yazdýlar...........Ama o 15 lot ilk ben yazdýðým için bana gelir derken gelmedi....Deli oldum....Demekki birisi benim 75 lottan daha büyük lotlu alýþ yazdýðý için önceliði benden kapmýþ.....!!!!
Sonuç olarak 10 gündür ''Çok güzel bilanço gelecek.Bilançoyla 300-350 aralýðýna atar .Ama ben almam.2 gün elimi baðlýyor satýnca.'' dediðim isbir de alýþ yazdým ama alamadým.....!!!!
Sizler adýna çok sevindim arkadaþlar......!!!!
Ýnþallah yarýn 300 tl kapatýr.....!!!
ramazan kardeþ dediðiniz gibiyse bunu tahtaya hakim olan yapmýþtýr.bireysel yatýrýmcýnýn bukadar eþleþmeyi takip ederek yazdýðýný zannetmiyorum.çoðu yatýrýmcý ne eþleþmeyi nede bu tek fiyatta iþlemlerin nasýl olduðunu bilmiyor bence.
Bu hareketin blanço iþi olmadýðýný zannediyorum.
Zaten þu andaki temel durumu dahi alýma uygun bir hisseydi inþallah olumlu bir durum vardýr
yd.tav.deð.
Nasip tatar kardesim.insaallah dedigin gibi olur.
SM-G925F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tatar sabahki çekiliþe katýlacakmýsýn ? Ýþbir çekiliþi hanýmmmmm....
Deli oldum resmen....En azýndan o 15 lot benimdi.....Hala sinirliyim isbir speðine...!!!
Yarýn alýþ yazayým mý ,yazmayayým mý hala kararsýzým.....!!!!
Bilanço tarihi için de nisan ayýna uzattýrmýþ þirket.....!!!
Yarýn da bu isbir 270-280 arasý açar......Ordan da girmek benim için cazip deðil....!!!
Elinde olanlara hayýrlý olsun tekrar.....Buluruz baþka hisse Allahýn izniyle arkadaþlarým.....!!!
Önce de dediðim gibi bu hisse SÝP deðil normal günboyu açýk tahtalý hisse olsa fiyatý 1000-1200 tl idi....!!!
Yer Ýmleri