Sayýn Seaegle sizin attýðýniz Takasbank verisi.
Yani.2 gün onceki aracý.kurum daðýlýmýnýn verisiMI MAX 2 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaþlar
Son günlerdeki hacim ayný oranda yüksek
Oluyor bu dikkat çekici bir durum.
Arada bir olsa anlarým ama bu hacimin
Sebebi insallah olumlu bir durum la
Karþýlýk bulur.
Devam ederse iyi olur hisse ederini bulur
Yy.tv.degildir
Sayýn baðbozumu bizde biliyoruz riskli bölgede olduðunu neye dayanarak dikkat edilmesi gerektiðini söylüyorsunuz.zate böyle söyleyince de insanlarýn kafasýnda þüpheler uyandiriyorsunuz.Saygilar
Sýkýntý þurda
Geçen cma 1180 gördü ve en düþük seviye olan 1160 kapadý ve tarihi hacim dedik.Þimdi 1200 küsür en üst ve yine an alt olan 1154.Tekniksel açýdan geçilmeyen bir 1200 varvar önümüzde ve bu hacimlere raðmen geçilmiyor.Sýkýntý burda tabi benim için.Heee birde þu var 2 sene önce bu fiyatlar hayaldi.Düðüm bu hafta çözülecek.Bekleyip göreceðim elden bir þey gelmez.Yaþayacaklarýmý yaþayacaðým
Peki isyatirimin her kademeden mal toplamasýna ne diyorsunuz
Dediðim gibi haddim olmayarak bir uyarý yaptým, kimsenin canýnýn yanmasýný istemem. Kafa karýþtýrmak falan içinde yazmadým, herkes kendi kararýna göre davransýn. F/K ve PD/DD oranlarýna dayanarak uyarmýþtým. Birde Sn. viking'in de bahsettiði gibi 2 sene önce bu fiyatlar hayaldi. Neyse herkesin hakkýnda hayýrlýsý olsun ben isterim ki herkes çok kazansýn. Saygýlar. Y.T.D.
Yer Ýmleri