Artan

38,72 10 12:53
35,44 9.99 12:53
33,26 9.99 12:53
16,66 9.97 12:52
26,32 9.94 12:53
Artan Hisseler

Azalan

75,30 -9.98 12:53
8,80 -9.93 12:53
3,24 -9.75 09:55
5,48 -8.67 12:53
46,66 -6.27 12:53
Azalan Hisseler

İşlem

7.705.229.380,50 12:53
6.882.340.924,62 12:53
6.297.089.845,00 12:53
5.378.036.476,51 12:53
4.153.027.101,62 12:53
Tüm Hisseler
Sayfa 759/825 İlkİlk ... 259659709749757758759760761769809 ... SonSon
Arama sonucu : 6756 madde; 6,065 - 6,072 arası.

Konu: ISBIR - İşbir Holding

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alıntı Originally Posted by cinali Yazıyı Oku
    O dediğiniz usul kayıtlı sermaye sistemini kabul eden şirketler için geçerlidir.
    Esas sermaye sistemini kabul etmiş şirketler için genel kurul yetkilidir.
    Elbette genel kurulu gündemini yönetim kurt belirliyecektir .
    Benim bildiğim budur aksi varit olursa
    Yanılmış olurum ve özür dilerim.
    Sizin dediğiniz gibi olsa fark nedir o zaman kayıtlı sermaye sistemini kabul edenler sizin dediğiniz gibi yapıyorlar
    Sagliklar
    Sn. cinali, bütün şirketlerin (halka açık) sermaye artırım kararları yönetim kurulu kararı ile alınır. Aradaki fark Kayıtlı sermaye sistemine tabi şirketler, Kayıtlı sermaye tavanını geçmeyecek (bir defaya mahsus geçebilir) şekilde, yönetim kurulunun kararı ile; Genel kurulun onayına gerek kalmadan (temettünün hisse olarak verilmesi hariç) direk SPK ya başvurup, onaylandıktan sonra sermaye artışını tamamlar. Esas sermayede ise sistem, bir önceki paylaşımım da ki gibi işler. Ayrıca birbirimizden özür dilememiz gerekmez, sonuçta kasıt olmadıktan sonra bildiğimiz şekliyle bir şeyler paylaşmaya çalışıyoruz. Saygılar.

Alıntı Originally Posted by bagbozumu Yazıyı Oku
    Sn. cinali, bütün şirketlerin (halka açık) sermaye artırım kararları yönetim kurulu kararı ile alınır. Aradaki fark Kayıtlı sermaye sistemine tabi şirketler, Kayıtlı sermaye tavanını geçmeyecek (bir defaya mahsus geçebilir) şekilde, yönetim kurulunun kararı ile; Genel kurulun onayına gerek kalmadan (temettünün hisse olarak verilmesi hariç) direk SPK ya başvurup, onaylandıktan sonra sermaye artışını tamamlar. Esas sermayede ise sistem, bir önceki paylaşımım da ki gibi işler. Ayrıca birbirimizden özür dilememiz gerekmez, sonuçta kasıt olmadıktan sonra bildiğimiz şekliyle bir şeyler paylaşmaya çalışıyoruz. Saygılar.
    Mesela geçen yıl, Esas sermeye sistemine tabi olan Alkim benim belirttiğim şekilde sermaye artırım kararı almış, önce esas sermaye tadil tasarısı için SPK ya başvurmuş, onaydan sonra Genel kurulun onayına sunmuş, daha sonra tekrar SPK ya başvurmuştu. Dilerseniz Alkim'in KAP haberlerinden kontrol edebilirsiniz.

Kayıtlı sermaye sisteminde degilki İşbir bir defaya mahsus geçsin daha önce hatırlıyorum gsdholding bir defaya mahsus geçmişti ama o şirket kayıtlı sermaye sisteminde idi.
    Esas sermaye sisteminde süreç daha uzun olacak bu durumda

Kaydilestirme mecburiyeti yıl sonunda bitiyor
    Pazar değişikliği sermaye artırımı olmasa bile gerçekleşecek olması yüksek ihtimal dur
    Yy.tv.degikdir..
    Sagliklar

Ya neyin kafasını yaşıyorsunuz bırakın sermaye arttırır muhabbetini artırsa mı daha iyi yoksa böyle arttıracağını beklemek mi bi düşünün bakalım

Alıntı Originally Posted by Cok Yazıyı Oku
    Ya neyin kafasını yaşıyorsunuz bırakın sermaye arttırır muhabbetini artırsa mı daha iyi yoksa böyle arttıracağını beklemek mi bi düşünün bakalım
    Ben sermaye artırır veya artırmaz diye bir şey demedim ki, sadece sermaye artırımlarında izlenen yolu anlatmaya çalıştım.

Ben sermaye artırır veya artırmaz diye bir şey demedim ki, sadece sermaye artırımlarında izlenen yolu anlatmaya çalıştım.
    Evet haklısınız kardeş önce SPK.ya müracaat ediliyor
    Onaya müteakip genel kurula geliyor.
    Alkım kimyada 6 günde onaylanmış.
    Şirket sermaye artırımı kararı alarak SPK.ya İnşallah yakında müracaat eder diyelim
    Katkınız için teşekkürler
    Sagliklar

Alıntı Originally Posted by cinali Yazıyı Oku
    Evet haklısınız kardeş önce SPK.ya müracaat ediliyor
    Onaya müteakip genel kurula geliyor.
    Alkım kimyada 6 günde onaylanmış.
    Şirket sermaye artırımı kararı alarak SPK.ya İnşallah yakında müracaat eder diyelim
    Katkınız için teşekkürler
    Sagliklar
    Estağfurullah cinali dostum, dediğiniz gibi bizim amacımız elimizden geldiğince katkı sağlamak, doğruyu bulmaya çalışmak, bu siz olursunuz, ben olurum yada bir başkası. Sizin de genel kurullara katılarak isbir de çok katkınız oldu, hakkınızı yememek lazım. Saygılar, sağlıkla kalın.

Sayfa 759/825 İlkİlk ... 259659709749757758759760761769809 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •