Bağlı ortaklığımız İŞBİR SÜNGER SANAYİ A.Ş. ile SPRİNG AİR İNTERNATİONAL LLC. arasında Spring Air ürünlerinin üretim ve satış hakkına ilişkin lisans sözleşmesi imzalanmıştır.
İşbu sözleşme kapsamında İŞBİR SÜNGER SANAYİ A.Ş., Spring Air markalı yatak ve uyku ürünlerinin Türkiye, Macaristan ve Bulgaristan'daki üretim, satış ve pazarlama haklarına sahip olmuştur.
Merkezi Amerika Birleşik Devletleri'nde bulunan Spring Air International LLC, sahip olduğu 8 fabrika ve 35 uluslararası lisans ile ABD'nin en büyük yatak üreticilerinden olup, Dünya çapında 43 ülkede yatak ve uyku ürünleri sektöründe faaliyet göstermektedir.
Önemli bir haber.
Süngerinde yıldızı parlıyor … Güzel bilançolar olacak ileride inşallah .
Yatırım tavsiyesi değildir.
Burası doğunun batısı, batının doğusudur.
Eeeeeee ne olacak
Yıllarca bedelsiz dedik falan o da geldi gitti beé.Nerden nereye geldi şirket.Daha Hindistan işinin ilk kap haberi aklımda.Eminönünde gezerken haberi buradaki arkadaşlardan almıştım.
Şimdi fabrikanın tamamı bizim.
Firma ile bizde büyüdük aslında
O zamanlardan beri bekleyen arkadaşlar hepimiz muradımıza erdik kanımca.
Şu fiyatları görünce 100 lüleri tabi
Bir nostalji oldu benim için.
Herkezin yolu açık olsun.
Çok güzel bir sayfa aslında.Telegram yada twter gibi işkembeden sallayanlar yok.
Bilen anlatır bilmayen dinlerdi.
👍👍👏👏👏👏👏👏👏
Fiyatlar bir otursun bakalım bagbozumu
Sen bu şirketin gediklilerindensin.
Pek evladiyelik olmaz ama biraz sürer gibime geliyor.
İşbir yatırımcı kardeşler.
Şirkete mail atalım.
SPK.kotasyon yönergesi 37.maddesi gereğince piop işlem gören şirketimizin 38.maddesi şartlarını taşıması nedeniyle pazar değişikliği yapılması için borsa İstanbul'a müracaat edilmesini önemle rica edelim
Mücadele etmeden bunlar işi ağırdan alırlar
Diğer sosyal medyada hesabı olanlar orada konuyu dile getirsin diye yazalım.
Sagliklar
Yer İmleri