Hikayeyi anlamaktan uzaksınız. Adam Almanya'da işci gidiyorlar onu buluyorlar o günkü parayla 1000 alman markı parasına karşılık 1 hisse veriyorlar ,toplam hisse sayısı 2400 adet. sonra yıllar içinde bunlar sermaye artırımı yapıyor kişi kiminden haberdar oluyor kiminden olmuyor. Adam zengin değilki gurbete ekmek parasına gitmiş acaba kaç mark yevmiyeyle 1000 markı kazanmış siz adamın bimn markını almışsınız ikide birde şirkete para istiyorsunuz. Bir de zaten ilk aldıklarıyla şirket para ihtiyacını zaten karşılamış, sonraki hareketler payları değersiz kılmaya yönelik anladıysanız anladınız, anlamadıysanız kendinizi 1975 yılında 3000tl veren adamın yerine koyun.. haa şunu da söyleyeyim 2400 hisseden 1 hisse olan orjinal belgenin fotokopisin saklıyorum. Bir gün yolum düşerşe masalarına atacağım..
ytd değildir
Son düzenleme : WindowsUp; 06-04-2018 saat: 14:02. Sebep: düzeltme
Saklamakla birşey olmuyor burada cogunlugu yakalarsak hiçbirşey yapamazlar herkes aynı durum da bu 2000 kişi diskalifiye olmaz kanuna aykırı
ben gerçek yaşadığımı ve realiteden bahsediyorum.siz neden bahsediyorsunuz.yaşanan epeyce olay var bunu inkar eden yok.bunların çoğu kişilerin duruma hakim olmamalarından vede şirkelerin art niyetli olmalarından kaynaklandığını benim kadar bilmenizi beklemiyordum zaten
Yer İmleri