Artan
Azalan
Ýþlem
BIST 30
BIST 50
BIST 100
NASDAQ 100
Hisse Fiyat Fark% Hacim (TL) Düþük / Yüksek
13,09 10% 10,90 Mn 13,09 / 13,09
87,45 10% 635,00 Mn 78,70 / 87,45
22,02 9.99% 206,50 Mn 20,02 / 22,02
25,32 9.99% 68,43 Mn 22,70 / 25,32
30,16 9.99% 1,84 Mr 28,14 / 30,16
1.053,00 -10% 16,61 Mn 1.053,00 / 1.053,00
14,60 -9.99% 983,11 Mn 14,60 / 17,35
13,35 -9.98% 38,96 Mn 13,35 / 13,35
12,48 -9.96% 407,45 Mn 12,48 / 12,79
1,75 -9.79% 302,16 Mn 1,75 / 1,96
308,25 -1.99% 17,26 Mr 305,25 / 311,50
132,00 8.82% 15,02 Mr 114,00 / 132,00
3,14 -1.88% 12,96 Mr 3,08 / 3,22
284,00 7.58% 12,78 Mr 260,00 / 284,00
420,25 -1.23% 11,48 Mr 418,25 / 431,00
18,98 1.99% 716,50 Mn 18,36 / 19,08
73,20 -0.68% 8,75 Mr 72,85 / 74,05
284,00 7.58% 12,78 Mr 260,00 / 284,00
741,50 1.99% 4,00 Mr 720,50 / 743,50
95,65 -1.54% 576,94 Mn 94,25 / 96,75
111,90 -0.36% 293,60 Mn 110,80 / 112,70
31,38 1.49% 126,31 Mn 30,10 / 31,66
10,59 3.62% 645,46 Mn 10,12 / 10,70
82,20 -1.14% 450,82 Mn 81,60 / 83,75

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj
Sayfa 132/845 ÝlkÝlk ... 3282122130131132133134142182232632 ... SonSon
Arama sonucu : 6756 madde; 1,049 - 1,056 arasý.

Konu: ISBIR - Ýþbir Holding

1.  Alýntý Originally Posted by DNZL20 Yazýyý Oku
    Bugün þirketi aradým.Yatýrýmcý iliþkilerinden sorumlu olan birine baðladýlar Kendisine sorduðum sorular ve aldýðým cevaplar aþaðýdadýr: Soru:Borsa kodundan çýkmayý düþünüyor musunuz? Cevap: Geçmiþte spk ya böyle bir mürcatýmýz oldu fakat spk kabul etmedi.Biliyorsunuz bizim gibi SÝP te olan þirketlerin çoðu borsadan çýktý. SORU:SPK bunu neden reddetti kanuni bir zorunluktan mý CEVAP:SPK bize çýkmamýz gerektiðini söyledi biz de çýkamadýk. Ama böyle bir þeyi düþünmüyoruz artýk.(Demek ki kafalarýnda böyle bir düþünce var. Belki bazý þartlar yerine gelmediði için spk bunu kabul etmedi.Böyle bir þey hiç olmayacaðý anlamýna gelmiyor. Ama yakýn gelecekte böyle bir tehlike yok.) SORU: Sermaye artýrýmý düþünüyormusunuz? CEVAP:bU SENE ÝÇÝN DÜÞÜNMÜYORUZ.tABÝÝKÝ BU YÖNETÝM KURULUMUZUN VERECEÐÝ BÝR KARAR. SORU:SÝP ten çýkmak için SPK ya baþvuru yapmayý düþünüyor musunuz? CEVAP: Hayýr böyle bir baþvuru gündemimizde yok düþünmüyoruz.
    Ya Allah aþkýna bunlar nasýl cevap veriyor. Þu andaki kurallara göre %95 lik kýsmý toplu olmadýktan sonra þirketin borsadan çýkmasýna imkan yok,bunu unutun artýk,onun haricinde yatýrýmcý iliþkileri yetkilisi elbette sermaye arttýrýmý var demez bu içerden öðrenenlerin suçuna girer.Zaten açýklamasýnda buna yönetim kurulu karar verir demiþ zamanýndada ben SÖNMEZ PAMUKLU VE SÖNMEZ FÝLAMENTTE piyasa yapýcý atamýyacakmýsýnýz diye mail yolladýðýmda o sene öyle birþey düþünmediklerini söylemiþlerdi,ama sonra arkadaþlarla birlik olup mail bombardumanlarý ve genel kurulda muhalefet þerhleri koymalarýmýz sonucu piyasa yapýcý atanmýþtý,benim bildiðim tek bir þey var oda BÝRLÝKTEN KUVVET DOÐAR.ÝÞBÝR HOLDÝNGÝN Bu bedelsiz sermaye arttýrýmý ve pazar deðiþikliði için mümkün olan en yüksek miktarda genel kurula katýlým olmalý onun haricinde herkes toplantý tutanaðýna ilgili konular görüþülürken uygun þekilde önümüdeki günlerde hazýrlayacaðýmýz metinleri her görüþülen konuya red vererek tutanaða muhalefet þerhini düþeceðiz. Bunun haricinde bugünden itibaren bir önceki sayfada birkaç kez benim þirkete yolladýðým maili ya aynen ya deðiþtirerek herkes yollamalýki bunu isteyen kiþilerin çok olduðu ve en azýndan küçük yatýrýmcýlarýn rahatsýz olduðunu bilsinler,LÜTFEN AMA LÜTFEN ÞÝRKETE MAÝL GÖNDERENLER BURDA GÖNDERDÝK DÝYE YAZSINLAR,tanýdýk ÝÞBÝR HOLDÝNG senedi olanlarada bu metni verip lütfen þirkete mail yollayýn,sadece birlikten güç doðar.Ýnanýn SÖNMEZ PAMUKLU VE SÖNMEZ FÝLAMENTTE PÝYASA YAPICI ÝÇÝN ÇOK UÐRAÞTIM ÇOK KÝÞÝLERÝ ORGANÝZE ETTÝK BÝRLÝK OLDUK O KADAR BASKI KURULDUKÝ ÞÝRKETLERE PÝYASA YAPICI ATANDI VE FÝYATLARI 1,2-1,3 tl den 4-5 li fiyatlara kýsa zamanda çýktý.Ýnanýn burda ortam bizim daha çok lehimize çok ortak var ama yönetim az bir asaleten lotla çoðu vekalet lotla tüm þirketi yönetiyor,bu zamanda birlik olmamýz lazým hergün baský üstüne baský kurmamýz lazým bu yönetime,lütfen herkes göreve þirkete mail yollamaya.þu anda fiyatý yukarý aþaðý gidebilir,
    ama biz aðaca bakmayacaðýz ORMANA BAKACAÐIZ BEDELSÝZ SERMAYE ARTTIRIMI VE PAZAR DEÐÝÞTÝRMESÝNÝ GÖRECEÐÝZ.Ýnanýn bu baskýlar ve yönetim kurulundaki tavrýmýz çok etkileyici olacaktýr,bol kazançlar...
    Son düzenleme : sensor; 09-04-2018 saat: 20:06.

ÝÞBÝR ortaðý olarak bende gönderdim arkadaþlar mutlaka birlik olup çoðunluk hissedarlarýn haklarýný savunmalýyýz . genel kurula mutlaka katýlacaðým

Alýntý Originally Posted by sensor Yazýyý Oku
    Ya Allah aþkýna bunlar nasýl cevap veriyor. Þu andaki kurallara göre %95 lik kýsmý toplu olmadýktan sonra þirketin borsadan çýkmasýna imkan yok,bunu unutun artýk,onun haricinde yatýrýmcý iliþkileri yetkilisi elbette sermaye arttýrýmý var demez bu içerden öðrenenlerin suçuna girer.Bu bedelsiz sermaye arttýrýmý ve pazar deðiþikliði için mümkün olan en yüksek miktarda genel kurula katýlým olmalý onun haricinde herkes toplantý tutanaðýna ilgili konular görüþülürken uygun þekilde önümüdeki günlerde hazýrlayacaðýmýz metinleri her görüþülen konuya red vererek tutanaða muhalefet þerhini düþeceðiz. Bunun haricinde bugünden itibaren yukarýlarda birkaç kez benim þirkete yolladýðým maili ya aynen ya deðiþtirerek herkes yollamalýki bunu isteyen kiþilerin çok olduðu ve en azýndan küçük yatýrýmcýlarýn rahatsýz olduðunu bilsinler,LÜTFEN AMA LÜTFEN ÞÝRKETE MAÝL GÖNDERENLER BURDA GÖNDERDÝK DÝYE YAZSINLAR,tanýdýk ÝÞBÝR HOLDÝNG senedi olanlarada bu metni verip lütfen þirkete mail yollayýn,sadece birlikten güç doðar.Ýnanýn SÖNMEZ PAMUKLU VE SÖNMEZ FÝLAMENTTE PÝYASA YAPICI ÝÇÝN ÇOK UÐRAÞTIM ÇOK KÝÞÝLERÝ ORGANÝZE ETTÝK BÝRLÝK OLDUK O KADAR BASKI KURULDUKÝ ÞÝRKETLERE PÝYASA YAPICI ATANDI VE FÝYATLARI 1,2-1,3 tl den 4-5 li fiyatlara kýsa zamanda çýktý.Ýnanýn burda ortam bizim daha çok lehimize çok ortak var ama yönetim az bir asaleten lotla çoðu vekalet lotla tüm þirketi yönetiyor,bu zamanda birlik olmamýz lazým hergün baský üstüne baský kurmamýz lazým bu yönetime,lütfen herkes göreve þirkete mail yollamaya.Ýnanýn bu baskýlar ve yönetim kurulundaki tavrýmýz çok etkileyici olacaktýr,bol kazançlar...
    Ýyi akþamlar. Ben ÝÞBÝR HOLDÝNG ortaklarýndan xyz

Öncelikle 2017 dönemindeki faaliyetlerinizden dolayý açýkladýðýnýz kar rakamý için sizi tebrik etmek isterim. Baþarýlarýnýzýn devamýný temenni ederim. Bu sene yapýlacak olaðan genel kurul öncesi merak ettiðim birkaç hususu öðrenmek istiyorum. 2015 yýlýnda genel kurulda söz verilen Bedelsiz sermaye artýþý ne durumdadýr?

Þirketin borsadaki imajý ile ilgili pazar deðiþikliði için aksiyon almayý düþünüyor musunuz?

Genel kurula katýlarak bu sorularýmý soracaðýmý ve tatmin edici cevap alamadýðým durumda þerh hakkýmý kullanacaðýmý belirtmek isterim.

Saygýlarýmla

Tarafimdan iletilen mail.

SM-A720F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alýntý Originally Posted by sensor Yazýyý Oku
    Þu andaki kurallara göre %95 lik kýsmý toplu olmadýktan sonra þirketin borsadan çýkmasýna imkan yok,bunu unutun artýk,onun haricinde yatýrýmcý iliþkileri yetkilisi elbette sermaye arttýrýmý var demez bu içerden öðrenenlerin suçuna girer.Zaten açýklamasýnda buna yönetim kurulu karar verir demiþ zamanýndada ben SÖNMEZ PAMUKLU VE SÖNMEZ FÝLAMENTTE piyasa yapýcý atamýyacakmýsýnýz diye mail yolladýðýmda o sene öyle birþey düþünmediklerini söylemiþlerdi,ama sonra arkadaþlarla birlik olup mail bombardumanlarý ve genel kurulda muhalefet þerhleri koymalarýmýz sonucu piyasa yapýcý atanmýþtý,benim bildiðim tek bir þey var oda BÝRLÝKTEN KUVVET DOÐAR.ÝÞBÝR HOLDÝNGÝN Bu bedelsiz sermaye arttýrýmý ve pazar deðiþikliði için mümkün olan en yüksek miktarda genel kurula katýlým olmalý onun haricinde herkes toplantý tutanaðýna ilgili konular görüþülürken uygun þekilde önümüdeki günlerde hazýrlayacaðýmýz metinleri her görüþülen konuya red vererek tutanaða muhalefet þerhini düþeceðiz. Bunun haricinde bugünden itibaren bir önceki sayfada birkaç kez benim þirkete yolladýðým maili ya aynen ya deðiþtirerek herkes yollamalýki bunu isteyen kiþilerin çok olduðu ve en azýndan küçük yatýrýmcýlarýn rahatsýz olduðunu bilsinler,LÜTFEN AMA LÜTFEN ÞÝRKETE MAÝL GÖNDERENLER BURDA GÖNDERDÝK DÝYE YAZSINLAR,tanýdýk ÝÞBÝR HOLDÝNG senedi olanlarada bu metni verip lütfen þirkete mail yollayýn,sadece birlikten güç doðar.Ýnanýn SÖNMEZ PAMUKLU VE SÖNMEZ FÝLAMENTTE PÝYASA YAPICI ÝÇÝN ÇOK UÐRAÞTIM ÇOK KÝÞÝLERÝ ORGANÝZE ETTÝK BÝRLÝK OLDUK O KADAR BASKI KURULDUKÝ ÞÝRKETLERE PÝYASA YAPICI ATANDI VE FÝYATLARI 1,2-1,3 tl den 4-5 li fiyatlara kýsa zamanda çýktý.Ýnanýn burda ortam bizim daha çok lehimize çok ortak var ama yönetim az bir asaleten lotla çoðu vekalet lotla tüm þirketi yönetiyor,bu zamanda birlik olmamýz lazým hergün baský üstüne baský kurmamýz lazým bu yönetime,lütfen herkes göreve þirkete mail yollamaya.þu anda fiyatý yukarý aþaðý gidebilir,
    ama biz aðaca bakmayacaðýz ORMANA BAKACAÐIZ BEDELSÝZ SERMAYE ARTTIRIMI VE PAZAR DEÐÝÞTÝRMESÝNÝ GÖRECEÐÝZ.Ýnanýn bu baskýlar ve yönetim kurulundaki tavrýmýz çok etkileyici olacaktýr,bol kazançlar...
    Þirkete deðiþtirerek veya aynen yollayabileceðiniz mail aþaðýdaki aþaðýdadýr.(isbir@isbir.com.tr adresine yollanacak)
    '' Ýyi günler.Ben ÝÞBÝR HOLDÝNG ortaklarýndan ...
    Ýþbir Holding olarak þirketimizin en iyi yerlere gelmesini canýgönülden istiyoruz . Bu sene yapýlacak olaðan genel kurul öncesi ; daha önceleri olaðan genel kurullarda dile getirilen ama özellikle 2015 yýlýnda söz verilen Bedelsiz sermaye artýþý hala yapýlmamýþ durumdadýr ve bu konuda yönetim kurulu karar almamýþtýr.Biliyorsunuzki Türk Hisse senetleri piyasasýnda özellikle sermayesi küçük olan þirketlerin yüksek oranda BEDELSÝZ SERMAYE arttýrýmý kararý almalarý durumunda þirketin piyasa deðerleri aþýrý artýyor en son örnek olarak YONGA þirketi Bedelsiz sermaye arttýrým kararý aldýktan sonra þirket piyasa deðeri çok kýsa sürede 10 kat artmýþtýr.Burçelik,Netaþ gibi þirketler diðer örnekleridir.(10-30 kat arasý artmýþtýr).Þu anda ÝÞBÝR HOLDÝNGÝN en basit hesapla enflasyon düzeltmesinde 23 milyon TL,Geçmiþ yýllar karýnda yaklaþýk 24 Milyon TL bulunmaktadýr.Baþka bazý kalemlerde ilave edilebilmesine raðmen en basitinden bu 2 kalemde þirketin 1 e 75 BEDELSÝZ hisse senedi verme potansiyeli var.Bedelsiz sermaye arttýrýmý için karar alma haricinde hiçbir maliyeti yoktur.Sadece bu alýncak kararla þirket deðeri çok yukarýlara çýkacaktýr.
    Ýkinci bir hususta þirketin Pazar deðiþikliði iþidir.Þu anda þirket piyasa öncesi iþlem pazarýnda iþlem görmektedir ama normal iþlem görmemektedir ,buda ÝÞBÝR HOLDÝNGin gerçek deðerine ulaþmamasýna neden olmaktadýr.Bunun için yapýlacak sadece yönetim kurulu ile ana pazara geçiþ için borsaya baþvurma kararý alýnmasýdýr.OSTÝM adlý þirkette sizinle ayný pazarda iken karar almýþtýr ve ana pazara geçmiþtir .Bununda hiçbir maliyeti yoktur.
    Sizlerden þirket hissedarlarý olarak isteðimiz BEDELSÝZ SERMAYE ARTIRIMI ÝÇÝN SADECE SÖZ VERMENÝZ DEÐÝL KARAR ALMANIZ VEDE PAZAR DEÐÝÞÝKLÝÐÝ ÝÇÝN BORSAYA BAÞVURMA KARARI ALMANIZDIR.
    1968 yýlýdan beri büyüme eðiliminde olan bu büyük þirketin hissedarlarý olarak ; bu kararlarýn alýnmasý durumunda gerçekten tüm hissedarlar olarak þirketimizin deðeri çok yükselecektir buda herkesi mutlu edecektir.Bu olaðan genel kurulda gerekli dilek temenniler kýsmýnda BELÝRTMÝÞ OLDUÐUMUZ BEDELSÝZ BÖLÜNME VEDE PAZAR DEÐÝÞÝKLÝÐÝ durumu konuþulacak olup diðer olaðan genel kurul gündem maddeleri sonunda olan oylamada olumsuz oylar kullanacaðýmýzý vede muhaletlerimizi tutanaða uygun þekilde iþleteceðimizi belirtmek isterim.
    Ýþbir holding olarak çalýþmalarýnýzda baþarýlar diler bizim bu belirtmiþ olduðumuz hususlarý dikkate almanýzý istirham ediyorum.Tüm belirtmiþ olduðum konularla ilgili herhangi bir olumlu karar alýnmadýðý takdirde ÞÝRKETÝN ÝYÝ YÖNETÝLMEDÝÐÝ belirtilerek hissedarlar olarak OLAÐANÜSTÜ GENEL KURUL talep edeceðiz vede önümüzdeki yýl genel kurul seçimlerinde yönetim kurulunun deðiþtirilmesi talep edeceðiz.
    Temennimiz önümüzdeki günlerde veya en geç 8 Mayýs 2018 salý günkü genel kurulda BEDELSÝZ BÖLÜNME ÝÞÝ VEDE ÞÝRKET PAZAR DEÐÝÞÝKLÝÐÝ durumu olumlu olarak kabul edilir ve karara baðlanýr.
    Herkese ayrý ayrý teþekkür eder,iyi günler dilerim.
    Ýsim :
    Tel:
    Adres:
    ''

5.  Alýntý Originally Posted by tatarramazan. Yazýyý Oku
    Yazýklar olsun böyle zihniyete.......Baþladýðý yere döndü.....!!!

Bakalým 200 tl üzerinden kalabilecek mi?

Allah sabýr versin arkadaþlar....300-400 arasý satanlarý da tekrar tebrik ederim.....!!!!
    Teþekkürler bende vermiþtim...mýþýl mýþýl...þimdi beklemedeyiz..1** lardan döneriz belki kim bilir.. umarým kimse zarar yazmaz..
    Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
    " Borsa baþtan sona piþmanlýktýr. Aldým piþmaným, sattým yine piþmaným."

Alýntý Originally Posted by DNZL20 Yazýyý Oku
    Bugün þirketi aradým.Yatýrýmcý iliþkilerinden sorumlu olan birine baðladýlar Kendisine sorduðum sorular ve aldýðým cevaplar aþaðýdadýr: Soru:Borsa kodundan çýkmayý düþünüyor musunuz? Cevap: Geçmiþte spk ya böyle bir mürcatýmýz oldu fakat spk kabul etmedi.Biliyorsunuz bizim gibi SÝP te olan þirketlerin çoðu borsadan çýktý. SORU:SPK bunu neden reddetti kanuni bir zorunluktan mý CEVAP:SPK bize çýkmamýz gerektiðini söyledi biz de çýkamadýk. Ama böyle bir þeyi düþünmüyoruz artýk.(Demek ki kafalarýnda böyle bir düþünce var. Belki bazý þartlar yerine gelmediði için spk bunu kabul etmedi.Böyle bir þey hiç olmayacaðý anlamýna gelmiyor. Ama yakýn gelecekte böyle bir tehlike yok.) SORU: Sermaye artýrýmý düþünüyormusunuz? CEVAP:bU SENE ÝÇÝN DÜÞÜNMÜYORUZ.tABÝÝKÝ BU YÖNETÝM KURULUMUZUN VERECEÐÝ BÝR KARAR. SORU:SÝP ten çýkmak için SPK ya baþvuru yapmayý düþünüyor musunuz? CEVAP: Hayýr böyle bir baþvuru gündemimizde yok düþünmüyoruz.
    Vaaayyy sorduðun sorulara evet mi diyecekti sanýyordun sen? Tam zamanýnda aramýþsýn bravo...

Alýntý Originally Posted by guven55 Yazýyý Oku
    ÝÞBÝR ortaðý olarak bende gönderdim arkadaþlar mutlaka birlik olup çoðunluk hissedarlarýn haklarýný savunmalýyýz . genel kurula mutlaka katýlacaðým
    Sayýn cinali de katýlacak beraberlikten güç doðar

8.  Alýntý Originally Posted by DNZL20 Yazýyý Oku
    Maalesef ikili tepe formasyonu çalýþýýyor.
     Alýntý Originally Posted by Cok Yazýyý Oku
    Vaaayyy sorduðun sorulara evet mi diyecekti sanýyordun sen? Tam zamanýnda aramýþsýn bravo...
    Aslaným ben sadece bu sorularý sormak için aramadým.Bu sorularý sormak benim için araçtý.Ben adamla 15-20 dakika konuþtum. Küçük yatýrýmcý açýsýndan oluþan maðduriyetten bahsettim.Yani bir nevi psikolojik baský yapmak için iyi niyetle aradým.20 yýldýr bu iþin için içindeyim.Adamýn sorulara evet demiyeceðini bende biliyorum.Ne yani vaylý mayalý yazýlar. Burda bir þeyler yapmak için yýrtýnan çalýþan arkadaþlardan Allah razý olsun.Herkes kendince bir þeyler yapmaya çalýþýyor.Ýnsanlarýn emeðine saygýlý ol.Zibidilik yapma.

Sayfa 132/845 ÝlkÝlk ... 3282122130131132133134142182232632 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •