Ya Allah aþkýna bunlar nasýl cevap veriyor. Þu andaki kurallara göre %95 lik kýsmý toplu olmadýktan sonra þirketin borsadan çýkmasýna imkan yok,bunu unutun artýk,onun haricinde yatýrýmcý iliþkileri yetkilisi elbette sermaye arttýrýmý var demez bu içerden öðrenenlerin suçuna girer.Zaten açýklamasýnda buna yönetim kurulu karar verir demiþ zamanýndada ben SÖNMEZ PAMUKLU VE SÖNMEZ FÝLAMENTTE piyasa yapýcý atamýyacakmýsýnýz diye mail yolladýðýmda o sene öyle birþey düþünmediklerini söylemiþlerdi,ama sonra arkadaþlarla birlik olup mail bombardumanlarý ve genel kurulda muhalefet þerhleri koymalarýmýz sonucu piyasa yapýcý atanmýþtý,benim bildiðim tek bir þey var oda BÝRLÝKTEN KUVVET DOÐAR.ÝÞBÝR HOLDÝNGÝN Bu bedelsiz sermaye arttýrýmý ve pazar deðiþikliði için mümkün olan en yüksek miktarda genel kurula katýlým olmalý onun haricinde herkes toplantý tutanaðýna ilgili konular görüþülürken uygun þekilde önümüdeki günlerde hazýrlayacaðýmýz metinleri her görüþülen konuya red vererek tutanaða muhalefet þerhini düþeceðiz. Bunun haricinde bugünden itibaren bir önceki sayfada birkaç kez benim þirkete yolladýðým maili ya aynen ya deðiþtirerek herkes yollamalýki bunu isteyen kiþilerin çok olduðu ve en azýndan küçük yatýrýmcýlarýn rahatsýz olduðunu bilsinler,LÜTFEN AMA LÜTFEN ÞÝRKETE MAÝL GÖNDERENLER BURDA GÖNDERDÝK DÝYE YAZSINLAR,tanýdýk ÝÞBÝR HOLDÝNG senedi olanlarada bu metni verip lütfen þirkete mail yollayýn,sadece birlikten güç doðar.Ýnanýn SÖNMEZ PAMUKLU VE SÖNMEZ FÝLAMENTTE PÝYASA YAPICI ÝÇÝN ÇOK UÐRAÞTIM ÇOK KÝÞÝLERÝ ORGANÝZE ETTÝK BÝRLÝK OLDUK O KADAR BASKI KURULDUKÝ ÞÝRKETLERE PÝYASA YAPICI ATANDI VE FÝYATLARI 1,2-1,3 tl den 4-5 li fiyatlara kýsa zamanda çýktý.Ýnanýn burda ortam bizim daha çok lehimize çok ortak var ama yönetim az bir asaleten lotla çoðu vekalet lotla tüm þirketi yönetiyor,bu zamanda birlik olmamýz lazým hergün baský üstüne baský kurmamýz lazým bu yönetime,lütfen herkes göreve þirkete mail yollamaya.þu anda fiyatý yukarý aþaðý gidebilir,
ama biz aðaca bakmayacaðýz ORMANA BAKACAÐIZ BEDELSÝZ SERMAYE ARTTIRIMI VE PAZAR DEÐÝÞTÝRMESÝNÝ GÖRECEÐÝZ.Ýnanýn bu baskýlar ve yönetim kurulundaki tavrýmýz çok etkileyici olacaktýr,bol kazançlar...

Alýntý yaparak yanýtla
Yer Ýmleri