arkadaþlar elimde a gurubu hisse senedi var ama benim adým yazmýyor ben toplantýya nasýl girebilirim
arkadaþlar elimde a gurubu hisse senedi var ama benim adým yazmýyor ben toplantýya nasýl girebilirim
ARKADAÞLAR ÖNEMLÝ BÝR AYRINTI GEÇMÝÞ YIL KARLARI 23 MÝLYON DEÐÝL 39 MÝLYON GÖRÜNÜYOR,DOLAYISIYLA EN BASÝT BEDELSÝZ MÝKTARI 1 E 75 DEÐÝL 97 OLUYOR,Yani hiçbir þey yapmadan yaklaþýk 1 e 100 civarý BEDELSÝZ verme potansiyeli var,MAÝLÝN BEDELSÝZ SAYISINIDA güncelledim.ÖNEMLE BÝLGÝNÝZE!!!
Lütfen isbir@isbir.com.tr ve ayrýca info@isbiryatak.com adresine ayrý ayrý mail göndermeye devam ediniz.!!!Þirkete aþaðýdaki maili deðiþtirerek veya aynen veya kendinize göre bir mail yollayabilirsiniz...
'' Ýyi günler.Ben ÝÞBÝR HOLDÝNG ortaklarýndan ...
Ýþbir Holding olarak þirketimizin en iyi yerlere gelmesini canýgönülden istiyoruz . Bu sene yapýlacak olaðan genel kurul öncesi ; daha önceleri olaðan genel kurullarda dile getirilen ama özellikle 2015 yýlýnda söz verilen Bedelsiz sermaye artýþý hala yapýlmamýþ durumdadýr ve bu konuda yönetim kurulu karar almamýþtýr.Biliyorsunuzki Türk Hisse senetleri piyasasýnda özellikle sermayesi küçük olan þirketlerin yüksek oranda BEDELSÝZ SERMAYE arttýrýmý kararý almalarý durumunda þirketin piyasa deðerleri aþýrý artýyor en son örnek olarak YONGA þirketi Bedelsiz sermaye arttýrým kararý aldýktan sonra þirket piyasa deðeri çok kýsa sürede 10 kat artmýþtýr.Burçelik,Netaþ gibi þirketler diðer örnekleridir.(10-30 kat arasý artmýþtýr).Þu anda ÝÞBÝR HOLDÝNGÝN en basit hesapla enflasyon düzeltmesinde 23 milyon TL,Geçmiþ yýllar karýnda yaklaþýk 39 Milyon TL bulunmaktadýr.Baþka bazý kalemlerde ilave edilebilmesine raðmen en basitinden bu 2 kalemde þirketin 1 e 97 (%9700) BEDELSÝZ hisse senedi verme potansiyeli var.Bedelsiz sermaye arttýrýmý için karar alma haricinde hiçbir maliyeti yoktur.Sadece bu alýncak kararla þirket deðeri çok yukarýlara çýkacaktýr.
Ýkinci bir hususta þirketin Pazar deðiþikliði iþidir.Þu anda þirket piyasa öncesi iþlem pazarýnda iþlem görmektedir ama normal iþlem görmemektedir ,buda ÝÞBÝR HOLDÝNGin gerçek deðerine ulaþmamasýna neden olmaktadýr.Bunun için yapýlacak sadece yönetim kurulu ile ana pazara geçiþ için borsaya baþvurma kararý alýnmasýdýr.OSTÝM adlý þirkette sizinle ayný pazarda iken karar almýþtýr ve ana pazara geçmiþtir .Bununda hiçbir maliyeti yoktur.
Sizlerden þirket hissedarlarý olarak isteðimiz BEDELSÝZ SERMAYE ARTIRIMI ÝÇÝN SADECE SÖZ VERMENÝZ DEÐÝL KARAR ALMANIZ VEDE PAZAR DEÐÝÞÝKLÝÐÝ ÝÇÝN BORSAYA BAÞVURMA KARARI ALMANIZDIR.
1968 yýlýdan beri büyüme eðiliminde olan bu büyük þirketin hissedarlarý olarak ; bu kararlarýn alýnmasý durumunda gerçekten tüm hissedarlar olarak þirketimizin deðeri çok yükselecektir buda herkesi mutlu edecektir.Bu olaðan genel kurulda gerekli dilek temenniler kýsmýnda BELÝRTMÝÞ OLDUÐUMUZ BEDELSÝZ BÖLÜNME VEDE PAZAR DEÐÝÞÝKLÝÐÝ durumu konuþulacak olup diðer olaðan genel kurul gündem maddeleri sonunda olan oylamada olumsuz oylar kullanacaðýmýzý vede muhaletlerimizi tutanaða uygun þekilde iþleteceðimizi belirtmek isterim.
Ýþbir holding olarak çalýþmalarýnýzda baþarýlar diler bizim bu belirtmiþ olduðumuz hususlarý dikkate almanýzý istirham ediyorum.Tüm belirtmiþ olduðum konularla ilgili herhangi bir olumlu karar alýnmadýðý takdirde ÞÝRKETÝN ÝYÝ YÖNETÝLMEDÝÐÝ belirtilerek hissedarlar olarak OLAÐANÜSTÜ GENEL KURUL talep edeceðiz vede önümüzdeki yýl genel kurul seçimlerinde yönetim kurulunun deðiþtirilmesi talep edeceðiz.
Temennimiz önümüzdeki günlerde veya en geç 8 Mayýs 2018 salý günkü genel kurulda BEDELSÝZ BÖLÜNME ÝÞÝ VEDE ÞÝRKET PAZAR DEÐÝÞÝKLÝÐÝ durumu olumlu olarak kabul edilir ve karara baðlanýr.
Herkese ayrý ayrý teþekkür eder,iyi günler dilerim.
Ýsim :
Tel:
Adres:
''
Dün ortalýðý süpüren deniz yatýrým bakalým devamýný getirecek mi ?
dün saðlam duran hisse genel kurulda ky hareketliliði sebebiyle diri duracaðýný düþünüyorum. Aslan düþtüðü yerden kalkmalý diye düþünüyorum. Herkes bi ucundan tutsun olmaz mý ? maiiler günlük vazife oldu artýk.. devam..
ytd deðildir
8 lot iþlem olmuþ, kimse satmaya hevesli görünmüyor, endeksin kýrmýzý olacaðý düþüncesiyle satýþ yapýlmýþ olabilir, 12:55'de yeþil endekste artýya geçmesi beklenebilir. Kurul yaklaþtýkça fiyat hareketlerinin artmasýný bekliyorum. KY kurula yönelik etkinliklerini artýrmalý..
ytd deðildir
Öncelikle 250 nin üzerine daha sonra 270 in üzerine atýp 3 gün 270 in üzerinde kapanýþ yapmasý lazým. Buralardan yukarý dönemesse iþimiz zor.Kaðýda güçlü alým gelmiyor.
Þirketin sahibi yok bu 39 milyon neden duruyor kasada yýllarca ne amaçla kimin için?Bir an önce ortaklara daðýtýlmalý bunlar. Spk ya da mail atmak lazým sensor hocam...
Önce iþimiz þirket yöneticileriyle ve mümkün olan çok sayýda kiþi üstlerdeki mail veya benzerini þirkete atmalý,ondan sonrada asýl olaðan genel kurulda hararetli þekilde görüþmek lazým,genel kurul için bayaðý ateþli yazýlar hazýrlanacaktýr,artýk hareket zamaný öncelikle herkes üstteki maili veya benzerini þirkete göndersin lütfen ne kadar katýlým o kadar kazanç,bol kazançlar...
Bir þirket, özellikle de sermayesi küçük ama tüm Türkiye'de satýþ maðazalarý olan 16 yýldýr sermaye artýrýmý yapmaz. Hani ortaklarýna hukuki olaný izah edebilir ama ahlaki ve vicdani olaný nasýl izah eder. Belki ilk ortaklar çoktan öbür aleme göçmüþtür. Bari çocuðu, torunu, varisi nasiplense, bu nasýl yönetim anlayýþýdýr, bu nasýl vicdandýr.Allah'ýn huzuruna nasýl çýkacak bu insanlar, nasýl yönetim kuruludur bu hiç mi vicdanlarý yok. Daha önce çogunlukla bedeli yapmýþ. Bçoðu kez de bedelli+bedelsiz yapmýþ.
Ýnsaf yahu inceleyince kaným dondu. Bu nasýl kaddarlýk. Adamlarýn hep bedelli hep bedelli parasýný almýþsýn. Bir defa da adam gibi güldür, sevindir olmaz mý ? Bakalým ahirete de yönetim kurulunuz mu karar verecek ? Orada maðdur ettikleriniz belki onbinlercesi sizden hesap sormak için sýraya girecek aklýnýzý baþýnýza alýn derim. Yazýktýr, günahtýr yaptýklarýnýz. Yýllýkta 1 TL vermekle ortaklýk mý olur. Kendiniz yýl boyu maaþ alýyorsunuz o þirketten çoluk çocuk büyutüyorsunuz. Yazýk yazýk..
ytd deðildir
Yer Ýmleri