250 üzeri attýðýnda artýk vites deðiþtirecek diye düþünüyorum.. doðrusu ben düþünüyorum neden yoga yapmasýn..
ytd deðilidr
Maliyetleri telafi etmedikçe kurula katýlým rekor düzeyinde olacak diye düþünüyorum. geniþ bir salon tutmalarýný ve ikramlarý da hazýr etmelerini tavsiye ederim.
ytd deðildir
Arkadaþlar tüm maillerimizi okuduklarýný söyledi vede anladýðým kadarýyla bayaðý yoðun bir mail bombardumaný var.Ýllaki
durumu yönetim kuruluna iletiliyorlar.Lütfen düzenli þekilde isbir@com.tr ve info@isbiryatak.com adreslerine mailinizi yollayýnýz.Baský baský,baský lütfen.Ýnanýn maillerden bunalmýþ gibiydi''hergün sürekli yatýrýmcý maili geliyor '' diyordu.
Ne zaman mail yollamayý býrakýrsak ne zaman olaðan genel kurula katýlýmý yeterince saðlamazsak o zaman hiçbirþey bekleme hakkýmýz yoktur.Lütfen herkes +90 312 418 10 43 Ýþbir Holding telefonunu arayýp ordan ortaklar bölümünden ilgili kiþiyle görüþebilir.Hem bilgi alabilirsiniz,hemde yönetim kuruluna maillerin iletilmesini yine isteyiniz. Unutmayýn biz hem kendimiz hemde yýllar boyunca bir gelir elde edemeyen ortaklarýn ;2015 YILINDA verilen BEDELSÝZ SÖZÜNÜ TUTMAYAN YÖNETÝMDEN hakkýmýzý alacaðýz .Ekstaradan size bugün olaðan genel kurulu yapýlan SUMAÞ þirketinin toplantý tutanaðýnda yazýlan maddelerden birini yazýyorum ''11- Dilek ve temennilerde söz alan Bülent Ýbrikçioðlu Þirketin Borsa'da üst pazara geçmesi konusunda bilgi istedi.'' Bizde hem toplantý maddelerine uygun yerde muhalefet þerhlerimizi nedenleriyle yazdýracaðýz.Ayrýca ÝÞBÝR HOLDÝNG toplantýsýnda dilek temenniler kýsmýnda konuþtuklarýmýzýn kabaca yazýlmasýný isteyeceðiz,örnek bedelsiz sermaye arttýrýmý ve bir örnek daha pazar geçiþi ile ilgili.Sakýn yönetim kurulunun insiyatifine býrakmayalým yoksa yuvarlak laflarla ortaklar þirket hakkýnda çeþitli fikirlerini paylaþtý cümlelerini yazýyorlar;biz bunu istemiyoruz dilek temenniler kýsmýnýnda tutanakta kabaca BEDELSÝZ iþi ve PAZAR DEÐÝÞÝKLÝÐÝ konuþuldu diye yazýlmasý lazým.O zaman çok kiþiden senede talep gelebilir,bol kazançlar..
Yanlýþ hatýrlamýyorsam ayný olay YÝBÝTAÞ ÇÝMENTO da da oluyordu.Söz isteyen pay sahipleri ellerindeki küsürat hisseleri satamadýklarý ve sermayenin çok az oluþundan dolayý sermaye arttýrýmý talep etmiþlerdi.Akabinde hemen oylama yapýlmýþ ve KABUL EDÝLMEMÝÞ ti.Hatta bu olay her sene tekrar yaþanýyor.Geçmiþ sene tutanaklarýna bir bakmak lazým.Bi ara müsait olunca bakacaðým.
21.04 .2015 tarihli yibitaþ toplantýsýnda itiraz edilmiþ daðýtýlabilir karýn tamamýný verin denmiþ oylama yapýlmýþ sonuþ hayýr 8 milyon küsür lot hayýr 8 bin küsür evet demiþ olmamýþ tabi.Sonuçta bir arkadaþ bari sermaye arttýrýn demiþ onlrada yönetim kurulu toplantýsýnda bakarýz demiþ.2016 da tam yok ama 2017 sene toplantýsýnda vatandaþ ismi ile gene tutanaklarfa var sermaye arttýrým iþi ondada ayný cevap bakarýz.Sonuþ talep edilir tutanaklara iþlenir bakacaz deðerlendirecez denir.Kalýn saðlýcakla isteyenler kap.gov.tr yibita sayfasýnda tutanaklarý okur.
Yer Ýmleri