Evet şirket attığım maillere bir cevap verdi. Teşekkür ederim sayın İşbir holding.mailler şirkete ulaşıyor belli. Geri dönüş diye bir kültürleri olmasa da ''İŞ'' in ciddiyetini anladıkları belli oluyor. Nitekim hisse maliyetlere doğru bir arayış içinde . Maliyetler telafi edilirse genel Kurula katılım azalabilir ( benim tercihim bu değil tabii) ben büyük resme bakıyorum. Bu fırsat balık gibi elimimizden kaçarsa YAGA'daki gibi bir pişmanlık telafi edilemez. Taktiksel olarak ciddi bir yükselişte KY elindekileri kaptırabilir .Böyle bir durumda ky'nin sesi soluğu kesilir. Yönetim de huzura kavuşur. Tüm bu olasılıklara karşı hissemiz yavrulamadan kümesin kapı ve pencelererini aralamayalım. Haa benim bu söylediklerim yatırım tavsiiyesi asla değildir. Ben biraz emekliliğe doğru bir plan yapıyorumda fırsat buldukça sepetliyorum. Unutmadan bugün 249.90 yaptığında birkaç gün yaptığı 240 filan feş mekan kapatır diye öğlen seansında son saniyelerde 10 tanecik alış gönderdim uyanık ''İŞ'' önceki planı iptal etmiş bana vermedi . olsun canı şağolsun. ''İŞ'' alımları devam etsin 'İŞ'imiz İşbir olsun . Mışıl mışıl..
ytd değildir
ytd değildir
hisse.net kurulduğundan beri Türkiye'nin en büyük ve ücretsiz borsa sitesi olmuştur ve olmaya devam edecektir.

Alıntı yaparak yanıtla
Yer İmleri