Sayýn cinali normal pazara neden geçmediklerini de sorarmýsýnýz? Hadi sermaye arttýrýmý yapmýyorlar yýllarýn karý ceplerinde kalýyor onu anladýkta hissenin normal pazarda iþlem görmesi kendileri için neden sakýncalý?
Sayýn cinali normal pazara neden geçmediklerini de sorarmýsýnýz? Hadi sermaye arttýrýmý yapmýyorlar yýllarýn karý ceplerinde kalýyor onu anladýkta hissenin normal pazarda iþlem görmesi kendileri için neden sakýncalý?
arkadaþlar anlaþýlan bu yönetim yatýrýmcýya çektirmeye devam edecek görünüyor..ki son bilançoyu bozdular.. bu gidiþle fiyatýda biraz daha verecekleri belli..zamaný geldiðinde bizimde yönetime karþý bir planýmýz olacaktýr..zamanýný bir bekleyelim...þu anda ortam bozuk þirketler halka arzý bile geri çekiyorlar..kerevitaþýn bedelsaizi iþ yapmadý..yonga geri geri geliyor.bir zamanýnýn gelmesini bekliyelim..
kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir.
ÝÞBÝR GENEL KURUL yarýn 08/05/2018 saat 11-oo de TUNUS cad.no 20 KAVAKLIDERE MÝDAS OTEL TOPLANTI SALONU ANKARA . Katýlým saðlayacak ortaklar soracaklarý sorularý iyi tesbit etsinler .Artýk bu þekilde olmuyor ulusal pazarda iþlem görmesi gerekiyor. iþtiraklerinin sermayeleri milyon lar bunuki ÝÞBÝR E YAKIÞMIYOR burada SPK yada çok büyük iþler düþüyor . çoðunluk hissedarlar halk . Hisse çok daðýnýk bunun hakkýyla iþ yapmasý için mutlaka denetimler artýrýlmasý gerekiyor ÇÝFTLÝK BANK GÝBÝ iþ iþten geçtikten sonra vatandaþýn hakkýný korumak bir iþe yaramýyor . GEÇMÝÞ YIL KARLARI ÇAR ÇUR EDÝLMEDEN ORTAKLARA HÝSSE OLARAK YANSITILMASI ÝÇÝN SPK GÖREVE 1.500.00 TL den iþleme açýlan hissenin buralarda iþlem görmesi þirket yönetiminin ayýbýdýr .ÝÞBÝR içinde bir e 306 BEDELSÝZ potansiyel var . Bu durumda olan bir þirketin neden ödenmiþ sermayeyi artýrmaz dolaþýmdaki hisselerin çoðalmasýný istemez biz küçük yatýrýmcýlar anlamýþ deðiliz . 3.300 Ortak geçmiþ yýl karlarýný hisse senedi olarak daðýtýlmasýný isteyor . Bu kadar kaynak zengini þirket faizle borçlarý artýrmaktadýr. Bu da þirketin iyi yönetilmediðini göstermektedir . Yine halk maðdur edilecektir.
söz verdiðim gibi 24 lotla genel kurula katýldým.saat 11 de baþladý 12 de bitti
1.2015 yýlýnda sermaye artýþý ve ulusal pazara geçiþ için söz verdiðiniz halde neden sözünüzü tutmadýnýz dedim.yönetimden çýt çýkmadý.sadece divan baþkaný eski emekli spk.baþkan yardýmcýsý böyle bir mecburiyetleri yok dedi bende elbette yok ama bu söz 2015de veridi 3 yýl geçti bunun hesabýný verin dedim muhalefet þerhinin iþlenerek maddeye ret verdim.
bitimde toplantý tutanaðýna baktým söylediklerim tutanaklara eksik yazýlmýþ bakanlýk temsilcisine durumu ilettim divaný çaðýrýp yeniden yazacaklardý bilmiyorum ne yaptýlar.bu konuda yönetimden bir Allah kulu bir kekime etmedi
maddeler üzerinde bu konularla ilgili bir kiþi daha söz alarak testek verdi
baþka hiç bir söz alan olmadý
burada boþ boþ yazmanýn alemi yok bu hisse için söylemiyorum genel kurullara katýlýp aldýðýnýz hissenin durumunu ve yönetimini
tanýmaya çalýþýn
elektronik ortamda genel kurula katýlmak heryerden katýlabilirsiniz.
bu grup için olmuyor yalnýz bilginize benden bukadar bugün tutanaklar kapta yayýnlanýr
Cinali bey üzerinizde hangi renk tiþört vardý
Olayýn hukuki yönünü bilen bir avukat ile bu iþ çözülür 3300 ortak arasýnda bir avukat yok mu?
Hakikaten cinali bey cok baþarýlýydýnýz sizin tel alacaktým bi türlü müsait olmadýnýz
Yer Ýmleri