bayram haftasindan beri 170 -185 arasýnda 80 tane toplaya bildim anca. ana maliyetim 107 zaten .burlardan toplamak zor.105 lerde daha kolaydý
SM-G925F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bayram haftasindan beri 170 -185 arasýnda 80 tane toplaya bildim anca. ana maliyetim 107 zaten .burlardan toplamak zor.105 lerde daha kolaydý
Haklýsýn 120 altýnda alýþlarým olmýþtu.Oralarda baya bi takýlmýþtý.Sanýrým artýk buralarý dip yaptý 170 190 arasýný.Buralarda baya kalýr ise bir atakta 300 üstü olabilir.
katýlýyorum sana viking kardeþim
Bu arada 1150 lot satýþ kaydý yapaný takip edebilseniz.O kadar lotu bu tahtada karþýlamak demek bu fiyata razý gelmek ve üstünü öngermek demektir.
ya hatay tekstilde bi hareket olursa 3.75 maliyetleri tokatlayýp buraya paslicam
yibitaþ a göre çok ucuz kaldý. dediðin gibi ilk hareketi 300 üstü tahminim
SÝP teki ilk göz aðrýmdýr.2.si YONGA idi 3.ÝÞBÝR.Hazin dir ki en az param yonga da idi.Tabi nankörlük etmim kazandým.290 maliyet satýþ 1600 .
YBÝTAÞ Afyon çimento sene 1999 daki sermayesinde.Bence tek sermaye arttýrý kurtarmaz.Akýl var hizan var.%5000 yapsa 5milyon yapar.Eeee enflasyon var fabrika var kasada para var göz var nizam var bence gene düþük kalýr.Bu arada ana hissadar derse ben sivas a daha teknolojik bir fabrika yaptým bunu satýyorum diye.Aha iþte o zaman çarþý karýþýr.YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR AMAN HAAAA
Sip olarak elimde tek bir hisse kaldý o nuda açýklayamam yonga nýn kaarýný orya aktarmýþtým.
Yer Ýmleri