Adam oynuyor ben alti üstü 15-20 tane alacaktým
Adam oynuyor ben alti üstü 15-20 tane alacaktým
Ahanda alim yazmayi býraktým belki aþaðý gelir demedi demeyin düþmesin diye yalvarirsiniz alýþ gir alabao diye 😀 bakalým keramet bendemiymis yoksa yükseleceði mi var mýþ
Olimpik forum, 2018 yýlý genel kurul toplantýsýndan sonra yk üyelerinden biriyle 5 dk konuþma fýrsatý buldum. Darbe giriþiminden önce yabancýlarla görüþüp anlaþmak üzere olduklarýný fakat darbe giriþiminden dolayý yabancýlarýn satýn almadan vazgeçtiðini ,görüþmelerin sonuçsuz kaldýðýný söylemiþti.Adamlar uðraþýyor görünüyor anladýðým kadarýyla. Zira bi anlaþma olmazsa yani satma vs 160 milyon tl banka borcu nasýl ödenecek bilmiyorum. Yýllýk kabaca 35-40 milyon tl faiz ödüyorlar.Bu faizler böyle giderse kar ZOR.þirketin Kazandýðý komple faize gidiyor.Aslýnda kafasý çalýþan yöneticiler olsa ( yok görünüyor) önce bire 100 bedelsiz yaparlar bedelsizden 6 ay 1 sene sonra da yüzde 200 bedelli yaparak bu faiz yükünden kurtulabilirler.Bunu niye yapmýyorlar faiz ödemekten zevk mi alýyorlar anlamadým.Bunu yaparlarsa hisse uçar gider , piyasa deðeri yükselir ,þirkete yeni yatýrýmcýlar gelir hisse can bulur.Bu sene genel kurulda bunu dile getirecem inþallah.
1 e 10 bedelsiz verir 1 e 10 bedelli yapar o zaman sermaye once 7 milyon sonra 1 e 10 la 70 milyon sermayeye ulaþýr
Sayýn çok þirketi arayýp söyledim yönetime ileteceklerini söylüyorlar. hep .2. si sayýn alabao bilanço okumayý bilmiyorsun anlaþýlan.sermaye düzeltmesi farklarý 23,928.000 tl geçmiþ yýl karlarý 39,000,000 tl kardan ayrýlmýþ yedekler toplamý 6,800,000 tl maddi duran varlýk yeniden deðerlene fonlarý 64,000,000 tl sadece bu dört kalemden bile bire 134 bedelsiz verebilir. Þirketin özsermayesi 156,000,000 tl.Bu arada alabao borsada bire 10 bedelliye katýlan kaç kiþi gördün bi anlatsana ne olur.Ama bire 1 veya iki bedelliye katýlým bire 10 bedelliden 10 kat daha fazla olur.
Yer Ýmleri