Alabao yonganýn bilanço kýsmýnda ana ortaklýða ait özkaynaklarý bi incele dediðimi anlarsýn o zaman.
Alabao yonganýn bilanço kýsmýnda ana ortaklýða ait özkaynaklarý bi incele dediðimi anlarsýn o zaman.
Evet hakliymissiniz ben onlar katýlmýyor saniyordum. 1 e 10 galatasarayda yaþandi hatta %400 bedelli ve her bir hisse 1 deðil 25. Yapildi ve 4*25 den 1 e 100 aldilar nasil abi yapmak isterlerse her türlü yapiyorlar. Hatta o bedelliye salak gibi katildim daha Galatasaraydan cikamadim.
Hissenin artýþý benden kaynaklanmiyormus hisse zaten artacakmis ben alýþ yazmadým yine yükseldi ☻ þansýma tüküreyim
1 haftadýr alýþýþ satýþ arasýnda fark olmadan yukarý yapýyor.Hatta dün 10 lot ile denemek istedin tavana alýþ yazdým ama genede 158 drn verdiler.Acemi iþi alýþlarda alýþ satýþ rakkamlarýnýn arasý açýk olur.Bu alanlar iþi biliyor.Yüklenmeden ufak lotlar ile ufak ufak sakin sakin.Þahsi görüþümdür 2014 den beride tutarým alýrým satarým.Zaten küçük yatýrýmcýyýz.
134 civarlarindaki 2. Son dibini yapti eli mahkumdu zaten.
Hatirlarsaniz ggecen hafta basi gibiydi sanirim 190 lara dogru ilk hedef hareket bekledigimi soyemistim
SM-G925F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hayirli olsun artik 190 a gidecek gibi
Olumlu bir haber kokusu mu aldýlar nedir?
YORUMLAR TAVSÝYE NÝTELÝÐÝ TAÞIMAYIP YATIRIM DANIÞMANLIÐI KAPSAMINDA DEÐÝLDÝR. YATIRIMCI PROFÝLÝNÝZE UYMAYABÝLÝR.
Yer Ýmleri