Kanuni düzenleme þart,,bu yapýlmadan kimse bir þey yapamaz.Bunun içinde Berat Albayrak a gündemi hatýrlatmalý.
Kanuni düzenleme þart,,bu yapýlmadan kimse bir þey yapamaz.Bunun içinde Berat Albayrak a gündemi hatýrlatmalý.
YORUMLAR TAVSÝYE NÝTELÝÐÝ TAÞIMAYIP YATIRIM DANIÞMANLIÐI KAPSAMINDA DEÐÝLDÝR. YATIRIMCI PROFÝLÝNÝZE UYMAYABÝLÝR.
Bist ve spk yönetimi neden göz yumuyor þöylesine dönemde hisselerin piyasa deðerinin artmasý gerekirken sermayesi ne yazýkki sabit tutuluyor.hissenin kaynaklarýna bakýyorum birde sermayesine bakýyorum sermaye arttýrýmý yapmamasýný anlayamýyorum.
Þirketlerin kendi insiyatifine býrakýlmasý durumunda patronlar elini bile kýpýrdatmaz,,,bu iþ kanunla mecbur hale getirilmeli.
Bugün Berat Albayrak,,bankalarýn sermayelerinin güçlendirilmesinden bahsetti,,ama özel þirketler için böyle bir kanun yok.
Borsa nýn can çekiþtiðinin farkýnda bile deðil.Hisseler iyice sýðlaþtý,
Büyük þirketlerin hisseleri bile yabancýlar tarafýndan sýð görülüyor.Sadece garanda iþlem yoðunluðu bu yüzden var.
Böyle bir borsa olabilir mi?
100 bin 600 bin sermaye hangi devirde kaldý.
YORUMLAR TAVSÝYE NÝTELÝÐÝ TAÞIMAYIP YATIRIM DANIÞMANLIÐI KAPSAMINDA DEÐÝLDÝR. YATIRIMCI PROFÝLÝNÝZE UYMAYABÝLÝR.
Hayaller ana Pazar gerçekler d grubu 3 lot hacim onlarca iþtirak ile bide
On milyon piyasa deðerine sahip Selçuk Gýda bile ana Pazar’a geçmek için baþvurmuþ
temettü kararý aldýktan sonra para baðlamayanlarýn sayýsý azaldý.
enflasyona göre her sene paranýn deðeri düþüyor.
Temettü kararý önemli deðil bakarsýnýz genel kurulda yönetim bedelsiz kararý verir o zaman hissemiz istediði hedefe ulaþýr.YTD
Yer Ýmleri