Sirketi incelediyseniz kurulusundan bugune ne kadar buyudugunu ve artik kalibina bu sermaye ile sigmadigini anlarsiniz adi ustunde hikayeyi al gercegi sat borsada hikaye isler arkadasim bunu sayisiz sirketlerde gormussunuzdur daha once yazmistim hisse belirli bir rakama ulastikdan sonra ne hikayeler dolasir ortalikda diye isbank durumu son ornegi
Koca seans 3 lot hacim
Yawww arkadaslar soyle bi dusunun bu sirket kooperatif tarzi bi yapýlanmayla kurulmus. Ve bays büyümüþ.
Gercek bi sahibi yok.ceo ve olusturulan bir yonetim beli bir adet hisseyi kiralayarak yada toplayarak yonetim olusturulmus.
Devlet de herhangi yanlis isler olmamas icin Borsa ya soktu seffaf olsun ve kontrolde tutayim die
Ortaklar yurt dýþýndaydý geneli bikac bedelliyle katilmalarini engelledi ve ortaklarin cogu ya rahmetli yada miras kaldi yada kayboldu gitti.
Borsaya girince isbir kasitli olarak 5.5 yil civari 100 lu fiatlarda tutularak
Kagidin geleceginin muthis oldugunu bilen spek yada yoneticiler yada her ikisi bu surecte piyasada dolanan ve miras yoluyla satilan hisseleri topladi.
Bi 4-5 yil sonunda altin vurusu yapmak
Koseyi donmek icin yani onlar sirketin durumunu biliyo dumen ellerinde herturlu sirkette ortaklik satis bedellsiz v.b seylere karar verecek kisiler.
Yeterli adet hisseyi topladilarki hisse 100 lerden kalkis yapti
Bundan sonra haber bedelsiz tarzi þeyler yaparak hisseyi hedef fiat 4 -5 binler e goturecekler.5 yil toplamanin mukafati
Ondan sonrada hisseler ya yabancýla
Ra satilir.yada sirket parca parca satilir
Herkes yoluna gider
SM-G925F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hepsine eyvallah. Ýtiraz eden yok ki. Biz ayný dili konuþuyoruz sanýrým. Niçin anlaþamýyoruz? Piyasa kurallarý bakkal sermayesiyle Holdig yönet demiyor. Ýþtiraklerimizin ödenmiþ sermayesi bizi yüze katlýyor. Biz hala mütavazi bir bakkal sermayesiyle iþ çeviriyoruz. 3 totla tavan beþ lotla taban yiyorsun. Bu gün ben hisselerimi satsam 300 altý olur. Büyüyor lakin içine büyüyor sanki. Bu manipülasyona açýk her þeye gebe. Yarýn üç beþ dönem ciddi zarar açýklasýn öz sermayesi eksiye bile düþebilir. Türkiye krizler ülkesi. Þirketinde bildiðim kadarýyla finansal borcu da var. Ben sizin yazýnýzý alýntý yaptým çünkü siz hisseyle ilgili inceleme yaptýnýz mý diye sormuþtunuz. Yoksa polemik konusu yapmak istemiyorum. Sizin görüþlerinize sonsuz saygý duyuyorum. Bu da benim düþüncelerim. YTD. deðildir asla!
Yer Ýmleri