Bu lot baþý kar nasýl hesaplanýyor uvy hocam
Bu lot baþý kar nasýl hesaplanýyor uvy hocam
kardeþ genelde hisse grafiklerini kýyaslarým. Kýyaslama yaptýðým hissenin grafiðine benzettim.O grafiðe göre aþaðý gelmesi lazým. Bir diðer neden düþüþe bayaðý direndi.Dow ,S&p +4,94 yarýn bizim borsada iyi bir yükseliþ yapabilir.O zaman bunu aþaðý verebilirler. Sadece yukarýdaki aracý kurumlar devreye girer kaðýdý tutarlarsa o zaman iþ deðiþir.
Yazacaklarim yanlis anlasilmasin lutfen ama neden dussun ki?
Ha dusemez mi tabi ki duser ama sadece son birkac gune bakin;piyasanin geberdigi gunlerde bile 550 lerde soluklandi..bugun 591 eslestiginin ardina bakanin aciklamalariyla piyasa gumlemese belki yine 600 lu fiyatlarda eslesecekti??? Kim bilir
Konsolide bilancoyu fiyatliyor olabilirler
Ybtas bunun getir goturunu yapar ama tahta helal olsun x3 yapti neredeyse..ki malum cimento sektoru beklentileri ile?!?
Hele bi konsolide gelsin bi bakalim bi gorelim
Mevlam neylerse guzel eyler
Herkese bol kazanclar
iPhone cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yarýn yüzde 10 ekþi diyen arkadaþ
Satýþ yaz dene bak hissen gidiyormu
Gitmiyorum?
Ne amaçla yazýp milletin kafasýný karýþtýrýyorsun
Blancoyu ilk defa ertelenmiyorki
Bu sebeple hisse dip olmaz yakýn izleme pazari hissesi deðil bu hisse
Ben bu hissenin dip olduðu günü hatýrlamýyorum ama borsa bu herþey mümkün
Sagliklar
Grafiðe bakarak ÝÞBÝR'de fiyat hareketine karar vermek saðlýklý bir verimidir, parasý olan biri gelir tahtayý silip süpürür arkasýna bakmadan tavan tavan götürür. Yada ihtiyacý olan biri çýkar fiyata bakmadan yüz iki yüz lotluk bir satýþ yapmak ister hisseyi diplere çeker. Bunlar hep olmuþ ve olmasý muhtemel hareketler sadece grafikle düþer çýkar demek bana kalýrsa sadece kafa karýþtýrmaktan baþka bir þey deðil dikkatli yazmakta fayda var diye düþünüyorum. Asla YTD deðildir.
Yer Ýmleri