Ciðerim sen bize lazýmsýn yazmaya devam et
Ciðerim sen bize lazýmsýn yazmaya devam et
Bakýn orda Oyak var 1091 lot ile maliyeti Ýþten fazla ikinsýrada iþ var 600 küsür lot ama Oyak daha öne çýktý.
Birisi öbür köyde genel kurulun 11 maddesinden bahsetmiþ ben bulamadým ne diyor o madde bulup bakabilecek arkadas var mý
Kap gov tr iþbir sekmesi bütün haberler orada.11.madde temettü ve sermaye arttýrýmý görüþilecek der.Ancak ayný gün yollanan haberde temettü olmayacaðý ve sermaye artýþý olmamasý için teklifte bulunacaðý belþrtilmiþ.En saðlam haberler o rada mutlaka okuyun yanýlmayýn.
Birde þu var Y.K kararý sermaye artýþý olmamasý yönünde G.K kararý baðlayýcýdýr ilki öneridir.Kabul edilmez ve çok eski senelerde olduðu gibi bedelli ve bedelsis ayný anda çýkar o nu bilmem.Ben kap haberini tanýrým.Ama hissemide satmam yanlýþ anlaþýlma olmasýn.
ÝÞBÝR HOLDÝNG A.Þ. (Genel Kurul Ýþlemlerine Ýliþkin Bildirim)
Genel Kurul Ýþlemlerine Ýliþkin Bildirim
Özet Bilgi
Olaðan Genel Kurul Toplantý Duyurusu
Yapýlan Açýklama Güncelleme mi ?
Hayýr
Yapýlan Açýklama Düzeltme mi ?
Hayýr
Yapýlan Açýklama Ertelenmiþ Bir Açýklama mý ?
Hayýr
Genel Kurul Çaðrýsý
Genel Kurul Tipi
Olaðan Genel Kurul
Hesap Dönemi Baþlangýç Tarihi
01.01.2019
Hesap Dönemi Bitiþ Tarihi
31.12.2019
Karar Tarihi
27.05.2020
Genel Kurul Tarihi
23.06.2020
Genel Kurul Saati
11:00
GK'na Katýlým Ýçin Pay Sahibi Olunmasý Gereken Son Tarih
22.06.2020
Ülke
Türkiye
Þehir
ANKARA
Ýlçe
ÇANKAYA
Adres
Kavaklýdere Mahallesi Tunus Caddesi No.20 (Midas Otel) Çankaya-ANKARA
Gündem Maddeleri
1 - Açýlýþ ve toplantý baþkanlýðýnýn seçilmesi
2 - Genel kurul toplantý tutanaðýnýn pay sahipleri adýna imzalanmasý için Toplantý Baþkanlýðý'na yetki verilmesi
3 - Faaliyet dönemine ait baðýmsýz denetim rapor özetinin okunmasý
4 - Faaliyet dönemine ait yönetim kurulu faaliyet raporu ve finansal tablolarýn okunmasý, görüþülmesi ve karara baðlanmasý
5 - Yönetim kurulu üyelerinin dönem faaliyetlerinden dolayý ibra edilmesi
6 - Yönetim kurulu kar daðýtým teklifinin görüþülmesi ve karar baðlanmasý
7 - Yönetim kurulu üyelerine verilecek huzur hakký tutarýnýn tespit edilmesi
8 - Türk Ticaret Kanunu ve Sermaye Piyasasý Kurulu düzenlemeleri gereðince, yönetim kurulu tarafýndan yapýlan baðýmsýz denetleme kuruluþu seçiminin onaylanmasý
9 - Türk Ticaret Kanunu'nun 395 ve 396. maddelerinde yazýlý iþlerin yapýlabilmesi için yönetim kurulu üyelerine izin verilmesi
10 - Dilek ve görüþler
Gündemde Yer Alan Hak Kullaným Süreçleri
Kar Payý Daðýtým
Genel Kurul Çaðrý Dökümanlarý
EK: 1
Çaðrý.pdf - Genel Kurul Bilgilendirme Dokümaný
EK: 2
Gündem.pdf - Genel Kurul Bilgilendirme Dokümaný
EK: 3
Vekaletname.pdf - Genel Kurul Bilgilendirme Dokümaný
Ek Açýklamalar
27.05.2020 tarihinde yapýlan yönetim kurulu toplantýsýnda; Þirketimizin 01.01.2019-31.12.2019 faaliyet dönemi ile ilgili olaðan genel kurul toplantýsýnýn 23.06.2020 tarihinde saat 11.00'de Tunus Caddesi No. 20 Kavaklýdere-ANKARA adresindeki Midas Otel toplantý salonunda yapýlmasýna oy birliði ile karar verilmiþtir. Genel kurul çaðrý ilanlarýmýz, gündem ve vekaletname örneðini de içerecek þekilde yazýmýz ekinde verilmektedir.Olaðan genel kurul toplantýsý ile ilgili bilgi ve dokümanlara, þirketimizin www.isbir.com.tr adresindeki internet sitesinden de ulaþýlabilir.
Saygýlarýmýzla.
EKLER:
1. Genel Kurul Çaðrý Dokümaný
2. Genel Kurul Toplantý Gündemi
3.Vekaletname Formu Örneði
Yarýn biþey çýkmazsa ne olur
Yer Ýmleri