1407,3 oldu
1407,3 oldu
Son saniyelerde hepsini geri çektiler 139 lotla 1395 oldu
Sayýn HEG sizede zahmet oluyor ama bu hüzellik nasýl olduda bozuldu alan satan kimlerdi.Birde 284 lot 1 emir satýþ hördüm.Hangi kuruma ait biliyormusunuz.
Ne takasta sýkýntý var nede hissemiz de bir oyun dönüyor. Su akar yolunu bulur, çocuk bile düþe kalka yürümeyi öðreniyor. Galiba bir kez daha þunu anladým ki; Biz küçüklerin heyecana dayanacak ne parasý nede gücü var. Bir elimiz klavyede, bir gözümüz ekranda, bir kulaðýmýz haberde. Ya düþerse, ya elimize verirlerse, ya ettiðimiz karlarý realize edemeden taban serileri baþlarsa bir sürü deli sorular. Bizi rahat býrakmýyor. Bir yanýmýzda hep þunu düþünüyor, Ya ben sattýktan sonra hissemiz inanýlmaz rakamlara giderse. Ýþte ortaklar birazda bu yanýmýzýn sesine kulak verelim. Yeni gireceklere, pozisyon açacaklara, buradan bize de ekmek çýkar mý diyenlere asla al sat yada bekle diyemem. Onlar artýk kararlarýný kendileri verecekler. Lakin çok aþýna olduðum ve bu hissede çok çok aþaðýlardan maliyeti olduðunu tahmin ettiðim bazý arkadaþlar nedense bir kaç günden beri bir garipler. En çok telaþý ve stresi onlar yaþýyorlar sanki. Bakýn dostlar bende günlük takaslarý ve ulaþabildiðim bütün kanallardan hissemiz hakkýnda bilgileri mümkün olduðu kadar topluyorum. Sizlere sadece tespit ettiðim bir kaç konuda bilgi verebilirim. 1-) Hissemiz hala çok çok ucuz. 2-) Bu rakamlardan pozisyon bozacak tahta yapýcý varsa ki; hisseyi elinden çýkartmasý mümkün deðil. 3-) hala bir haber yok diyenlere, bence en çok bilgilendirmeyi ÝÞBÝR yöneticileri yapýyor. En son Genel Kurul sonrasý basýna yansýyan haber. 4-) Bence beklenen haber biraz daha sonra gelmeli çünkü o haberin iki yönlü etkisi olacak. Ýlki yeniden bir yukarý yönlü ivme ve ardýndan olgunlaþtýrýlan hisselerin daðýtýlmasý. Ýþte artýk ÝÞBÝR'le veda zamaný derim ve bende yolumu uygun bir zamanda ayýrýrým. Þimdiki süreçte kendi adýma çok erken olduðunu düþünüyorum. Ve kimseyi de etkilemek istemiyorum. Benim hedefime daha çok uzaktayým. Saygýlarýmla iyi hafta sonlarý. Asla YTD'deðildir. Düþüncelerim beni baðlar.
Aslýnda haftalýk olarak kapanýsý fena sayýlmaz bence iyidir tavanda kapansa tabi daha iyiydi ama yapmadýklarýna göre vardýr býldýklerý býrde hacým gayet iyi haftaya görüþmek üzere hepinize iyi hafta sonlarý
Ha son olarak haftalýk en iyi kapanýþý yaptýk buda unutulmasýn. Satýþta fazla lot olmasý alýcýlarýn isteksiz davranmasý vs.vs.vs. Bunlarýn hiç önemi yok. Rahat bir hafta sonu geçirin. Balýk tutun pikniðe gidin enerjinizi boþaltýn. Pazartesinden itibaren yeniden görüþmek üzere.
Borsa Manþet.com'da çýktý. Düzeltme gelmedi bildiðim kadarýyla. Genel Kurula katýlýp sermaye artýþý ve Ýþtiraklerin halka arzý talebinde bulunan ortaklarýn bu talebine karþýlýk, Yönetim Kurulu Baþkaný Ali Kantur: "Ortaklarýmýzýn bu taleplerini deðerlendireceðiz. Bu taleplerin üzerinde sürekli çalýþýyoruz." Haberi yapanýn yorumuna göre ise; Görünen o ki büyük hedefler var. Yönetim Kurulu bu hedefler doðrultusunda yatýrýmcýlarýný maðdur etmemek adýna hýzlý ve seri kararlar alacak.
Yer Ýmleri