Merhabalar arkadaþlar eþleþme paylaþabilirmisiniz?
Merhabalar arkadaþlar eþleþme paylaþabilirmisiniz?
Bir iþ dönüyor bir haftadýr satýþa 2000 lot civarý mal koyuyor
Böyle saçma sistem mi olur koy satýþa onca lotu hissenin önünü kes güya küçük yatýrýmcýlar korunacak bu saçma sistemi BÝST neden hala ýsrar ediyor
çok tercübeli deðilm fakat bir haftadýr satýþa koyduklarý 1000 üzerindeki rakamlar þu olabilir mi? satýs da 1000 üzeri gören ky bukadar satýs varsa taban olur yada düþer deyip satýsa koyduklarýnda acaba o 1000 lot satýsa koyan emri geri çekip ky deki lotlarý mý topluyor olma ihtimali nedir?çünkü gereksiz yere 1000 üzeri satýs koyup da geri çekilmez bence bu þekilde lot topluyor her kim yapýyorsa
Bedelsiz beklentýlý kagýtlar normal ýslem görenler epey prýmlý sekýlde gýdýyorlar iþbir tek fýyatlý 1440 gördüðü gün düþmeye baþladý gelinen noktada 1230 ve 1290 þimdi eþleþme 1245,9 ya bu kaðýtta yaklaþan bi haber olabilir o yüzden satýþa yüklü yazýyordur yada tam aksine hiçbirþey olmadýðýný düþünüp satýlýrmý diye yazýyorda olabilir ancak bizden daha iyi bilir kim nasýl alacak o kadar lotu öyle yapýp toplamayamý çalýþýyor derseniz açýkcasý buna pek katýlmýyorum takas oyunu olduðu belirgin yüklü lotu yazan acaba iþ yatýrýmmý beyin fýrtýnasý neyse arkadaslar hakkýmýzda hayýrlýsý bol þans
Üç beþ lotla telaþa kapýlan küçük yatýrýmcý anlayýþý hiç deðiþmiyor. Adamlar bunu bildiði için istediði gibi hareket edebiliyor. Yalnýz o satýþa konan yüklü lotlar senin benim için deðil. Böyle hisse satýlmaz. Üç tavan yaptýr sýraya girerler düþen hisseye ucuzladý diye atlayan pek çýkmaz. Altý ay önceki mazimizi bilen biliyor hisse 400-500 TL. fiyatlarda gezinirken günlük elli yüz iþlem ancak ya oluyordu yada olmazdý. 1000 TL. oldu diye ÝÞBÝR'e atlayan çok çýkmaz YTD'deðildir.
Böylesine deðerli bir hisse arkadaþlar daha keþfedilmedi desem yeridir.635,000 TL sermaye %12 halka açýklýk en son açýklanan kar sermayesinin 50 katý beklemeye devam.Daha öncede belirtmiþtim filmin sonunu görmeden gitmek yok.YTD
Yer Ýmleri