Artýk kaçarý göçeri kalmadý. Öyle sýkýþtý ki; patlayacak. Aþaðý yönlü ihtimam, sadece bilançonun kötü gelmesini bahane ederek olabilir oda çok hacimsiz olur ve kýsa sürer. Onun haricinde son bir iki ayda yaþanan maliyetlenmeler þuan pozisyon alýcýlara büyük zarar yazmaya baþladý. Bir iki ayda neredeyse þuan ki fiyatlara yakýn hatýrý sayýlýr lotlarla maliyet oluþtu.Yukarý yönlü atraksiyon yapmadan bu iþin içinden çýkamazlar. Ben minnak lotlarla düþünene kadar o kadar lotu kumbaraya atan paþam düþünsün. YTD deðildir.
Zaten süre istemezse altý aylýk mali tablolarý açýklamada tarih yaklaþýyor. D*****n kuyruðu kopacak. Bir de dikkatimi çeken bir hareket oluyor sizlerde mutlaka gözlemlemiþsinizdir. Mesela en güzel örneði dündü, çok düþük hacimle yukarý sürdü kademe kademe aþaðý bastý. Günü ise neredeyse baþladýðý yerden bitirdi. Ortalama maliyet ise yine çok yüksek: 1.375 civarý. toplam hacim 318 lot kapanýþ fiyatý 1.310 lira. Burada kurt kapaný var. Eskiler bilir bu deyimi. 'Ava çýkan kurtlar hiç bir zaman tek avlanmaz birisi kendini gizler pusu kurar diðeri avý sürekli kovalar. Ýyice yorulan av en sonunda pusuda gizlenen kurt'un üzerine sürülür. O da zaten ilk hamlede iþi bitirir.' Dünkü hareket ve daha önceki buna benzer hareketler iyi izlenmeli. YTD'deðildir.
Hayatta hiç bir hisse için düþse de alsam demedim. Bu ÝÞBÝR içinde geçerli. ÝÞBÝR'de olduðum için kendimi þanslý sayýyorum. Sadece kaybým zaman olacak. Yine tekrarlýyorum. Bu hisseyi gözden çýkaramazlar. Buralardan kol kesemezler, pozisyon boþaltamazlar bahaneyle belki biraz daha aþaðý yaparlar hepsi o kadar. O da bizim gibi panikleyen küçüklerin mallarýný almak için olur. Zamaný olan bekleyen kazanýr hatta fýrsat bile olabilir bu düþüþler. YTD deðildir.
Sayýn Hilal burda hber gelmeden çýkamazlar gibime geliyýr yada fiyatý çok yukarý baya bi yukarý çekmeleri gerekli ki çýkabilsinler.
Yer Ýmleri