Ybtaþ ve iþbir ne komik sermaye, kaç yýl önceki sermayeleri . Sayýn iþbir yatýrýmcýlarý aranýza yeni katýldým. Uzun vadeli geldim.
Ybtaþ ve iþbir ne komik sermaye, kaç yýl önceki sermayeleri . Sayýn iþbir yatýrýmcýlarý aranýza yeni katýldým. Uzun vadeli geldim.
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Burasý doðunun batýsý, batýnýn doðusudur.
Ne dersiniz bu seviyelerden iyi mi yaptým kötü mü ? Yavaþ yavaþ alacaðým bir ortalama oluþur zamanla.
Kimse yok mu) herhalde yukarýdan bana yýktýnýz hisseyi
![]()
Takas durumunu paylaþabilirmisiniz?
Yatýrým fin -42, garan-6, fin. -1
A1 +46 , iþ +3
Öncelikle hayrlý olsun.Ben baya uzundur burdayým.Hareket olunca azda olsa gelenler oluyor.Amacýmýz ayný.
Eyvallah syn.viking teþekkür ediyorum. Ybitas ve burada ki yazýlarýnýzý uzun süredir takip ediyorum. Bakalým iki seneye yakýndýr gözüm buradaydý ama almak þimdi nasip oldu. Þirkete bir konu ile ilgili attýðým e-mailde bügün gelen cevapta ; þirket Özkaynak tutarýnýn güçlü ve yeterli olmasýndan dolayý demiþ.![]()
soruma verilen cevap bu
sorduðum soru anlaþýlmýþtýr galiba ™
Anladým.O özkaynaðý sermayeye aktarsalar bir de😉Ancak fiyat olarak 1200/1400arasý nda hacmide baya azalarak hareket etmektedir.Beklenmedik anda hareket beklemekteyim.Yibitaþ nisbeten daha ucuz kaldý.Ordada hacim yoklara düþtü.
Yer Ýmleri