selamlar iyi pazarlar iþbir yatýrýmcýlarý sabýr selamte erecek mi ne dersiniz
selamlar iyi pazarlar iþbir yatýrýmcýlarý sabýr selamte erecek mi ne dersiniz
AT yarýþý Gibi borsa dan Tüyo bekleyenlere yatýrým tavsiyesi içermez yazdýklarým öngörülerim arkadaþ sohbeti düþünmek gereklidir almak satmak size aittir çünkü para sizindir ..
Bence , Bu yýl ve önümüzde ki yýl , þirketler için bedelli ve bedelsiz yýlý olacak bu süreçte bakalým bize nasip ne düþecek.
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Burasý doðunun batýsý, batýnýn doðusudur.
Dövize karþý sermayeler çok eridi .
Heleþükir ayný dilden konuþtuðumuz birisi daha geldi.Burda özkaynak fazla olduðu için sermaye o ladar zorlamayabilir.Bi sýkýntý o.
Selamlar Viking , Aynen zaten yatýrýmcý iliþkilerinden, sizinde ifade ettiðiniz cevabý almýþtým. Sabýr edip akýbetimizin ne olacaðýný göreceðiz.
Anladýðým kadarý ile ( net bilemedim )þirketin belirli bir patronaj yapýsý yok bu olumlu mu etkiler olumsuz mu yoksa hiç bir etkisi olmaz mý
Pöip hisselerinde bir hareket var sermayeleri düþük karlarý güzel bedelli bedelsiz oranlarý fazla merit kustur sumaþ.Burayada yansýr diye düþinüyorum.Þirketin bir patronu yok ama bir CEO su var.Bence sýkýntý olmaz.
Yatýrýmcý iliþkilerinden Haluk beyle görüþtüm.Sene baþýnda iki iþtirakýn halka arzý gündemdeydi araya pandemi girdi kaldý öyle diyor,tekrar gündeme alýndýðýnda bu defa çok fazla sürmeden gerçekleþeceðini düþünüyorum.
Valla halka arz için bundan daha güzel bir zaman olamaz . kat kat gidiyorlar
Yer Ýmleri