Kim didi🙄🙄🙄
Kim didi🙄🙄🙄
Toplantý ile ilgili bir bilgi bulamadým bugün olduðuna emin misiniz?
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Burasý doðunun batýsý, batýnýn doðusudur.
Þirketlerin haftalýk aylýk mutad toplantýlarý olabilir.Ama ihtiyaç hasýl olduðunda her an istedikleri zaman da toplanabilir.
Çenemizi kýrdýlar bir kaç diþ kaybý oldu.... Eyi olur inþallah...
6 yýldýr bu hissedeyim.Son günlerde olanlar can sýkýcý. Birileri mal pazarlýyor bu da iyi bir þey deðil .Ýnsan götürecek olduðu hisse yi pazarlamaz. Adam ÝÞBÝR HÝSSE diye telegram grubu kurmuþ Grubun 493 üyesi var. Gruptakiler 10 ar 20 þer lot alsa 5000-6000 lot eder.Bu hisse 8 yýldýr borsa da. Sermayesinin düþüklüðünü hisse 200-300 ler hatta 1000000 dayken görmedinde hisse 3500000 lere geldikten sonra mý gördün.Bu hissenin sermayesi 8 yýldýr 635000 lira. Hisse resmen internet sitelerinde pazarlanýyor.Adam grupta dün tabandan niye almadýnýz diye gruptakilere fýrçalýyor.Tavana alýþ girin diye akýl veriyor.Yani hisse yi bu fiyatlara getirenler ellerindeki malý satacak adam arýyorlar.Dikkatli olun derim.
Syn. DNZL20 , Telegram batak iþi... Talimatla mal alýp satmak saçma geliyor bana .. Ne demek biri bana diyecek ki buradan al buradan sat .... Gerçekten inanamýyorum...
Telegram ý açýp arama bölümüne ÝÞBÝRHÝSSEGUBU yazarak yazýlanlarý okuyabilirsin.Grubu kuran kiþi þirketin bedelsiz açýkladýðýný bile yazmýþ.
Yer Ýmleri