Bir de þu var Ýnsalar kendi ayaðýna sýkmayýda seviyor Tlegram grubu ile birilerinin miðdesi bulanacaðý belli Hele hele twetter dan reklam yapmýyorlar mý (Bir hisse söyleyin vb ) Hemen reklam Kardeþim neden cahillik yapýp reklam ediyorsun Fiyatý belli olan bir þeyin durumu ortadayken arkadaþ güya oralardan hissesini övüyor Senin yüzünden onu oraya çýkaran düþürmesini de bilir Çünkü reklam ve pazarlama olduðunda her zaman korkmuþumdur Bir çoðunda çil yavrusu gibi daðýlacaðý belli Bir söylenti bulmuþlar bölüme 20 yýldýr bölünmeyen hisseyi hemen 2020 yýlýnda bölüyorlar Onlarda seni bekliyordu Þu gelsede sermaye arttýrsak diye Ýnþallah bölünsün tabi Daha düne kadar hissede olmayan kiþiler 2 taban gördüðünde hisse yataya sardýðýnda aðlýyorlar 200 liradan bekliyenlerde ses yok Hisseyi övmüyorlar bile Kulaðýnýn üstüne yatmýþ asýl yatýrýmcýsý
Aynen kardeþim. Ben bu hisseyi kimsenin adýný bile bilmediði 6 yýl önce 100.000 maliyetle almýþým.2.500.000den belli bir miktar satarak Maliyetimi ve iyi bir kar almýþým.Belli miktar riske girerek beklemedeyim.Birilerinin hisseyi aldýrmak için söylenen beklentiler 6-7 yýl önce de vardý.Bu beklentileri hisse 3000000 civarýna gelince mi gördüler.Bu hisse bu fiyatlara bu beklentilerle geldi zaten.Benim 22 yýllýk tecrübem bir hisse çok konuþulmaya baþladý mý orada tehlike vardýr.Beni tedirgin eden de bu zaten.
Yer Ýmleri