Sizce fiyatlama oldu mu ..yoksa daha yolun baþýnda miyiz?
fiyatlama oldu mu,olmadý mý,ucuz mu pahalý mý,,çýkarmý,düþermi,,bu konular izafi þeyler.
Düþük sermayeli þirketlerden 50 pddd den fiyatlanan da var,10 pddd den fiyatlananda.
Tahta sahibi ne isterse o olur,
beklenti varsa o hisse baþkadýr,,sermaye çok düþükse baþkadýr,,,118 milyon kar a göre baþkadýr.
YORUMLAR TAVSÝYE NÝTELÝÐÝ TAÞIMAYIP YATIRIM DANIÞMANLIÐI KAPSAMINDA DEÐÝLDÝR. YATIRIMCI PROFÝLÝNÝZE UYMAYABÝLÝR.
Güzel açýklamar eline aklýna saðlýk olimpik forum
COK hocam alýntýlý mesajý yollayamadým ama süper formdasýn hala
Hisse 100 swn yönetime kýzgýn 200 olmadý 400 olmadý 1000 2000 yahu 8000 gene kýzýyon
Hindistan alýndý ges enerji maliyeti düþi fabrika akuruli arz yapýlý sen KIZIYON.
Seviyorum senin bu kýzmalarýný
Hatýrlarmýsýn ilk aldýklarýmla bu foruma girdim bu fiyatý hayal bide edemezdim.
Telegram twet çýktý çok bozukmumuþ oralar
Ama burasý ne güzel bir yer maþAllah
Yýllardýr burdayýz CÝN ALÝ bey umarým gene G.K ya katýlýp yönetimi sýkýþtýrýr.
Arkadaþlar,ben Ybtas yatýrýmcýsýyým. 12 ay oldu hisseye gireli. 2014 yýlýnda deðiþen TTK ya göre asgari sermaye AÞ lerde 50,000 TL oldu ve 7 yýl geçti hâlâ ayný seviyede. CÝMER'e yazdým,gelen cevap "ileride sermaye artýþý olacaðý zaman görüþlerinizden faydalanacaðýz" oldu. Yahu þirketin durun varlýklarý milyon TL ler,geçmiþ yýl kârlarý yüzmilyon küsur TL ler ama sermaye 50,000-100,000 600,000 gibi rakamlar. Saçma sapan iþler. Sonra neden bizim piyasa iyi deðil. Sen küçük yatýrýmcýyý korumazsan kim gelir? Yine Ybtas örneðinden hareketle; adamlar fiziki hisseleri elinde tutan gerçek kiþilere eziyeti görev edinmiþler sanki. Ne kâr daðýtýyorlar ne genel kurula normal yolla katýlýmýný saðlýyorlar..Prosedüre boðmuþlar. Ýsbir ve diðer düþük sermayeli hisseler içinbedelsiz veya bedelli birþeyler yapýlmalý.
Arkadaþlar
Bu hissede sabreden kazandý bunun Lami cimi yok.
Elbette 8400 den alanda kazansýn ama birimizin kazancý diðerinin kaybýdýr unutmayalým.
Bir hisse ilelebet ne düþer ne çýkar zamanlamasýný alým ve satimda iyi yapmak lazýmdýr.
Ýsbir özelinde iyi kazandirdi bundan sonra gelecek haberlere göre hareket olacaktýr.
Ýzlemeye devam edeceðiz hayýrlýsý neyse o olsun
Ýþbir sentetik sitesinde halka arz izahname taslaðýný görebilirsiniz
Yy.tv.degildir
Sagliklar
Yer Ýmleri