Alýntý Originally Posted by KDZ.EREÐLÝ Yazýyý Oku
Syn Reisi cumhurum.
Ýþbir Holding hisse sahibiyim. Hassasiyetlerim sebebi ile faiz gibi tasarruflara yönelmek yerine þirket hisselerine yatýrým yapan biriyim. Ülkemiz borsasýna güvenerek hisse alýmý yapýyorum. Ancak,borsamýzdaki bazý þirketlerin kanuni açýklarý kullanmak sureti ile yatýrýmcýlarýný maðdur ettiklerini görüyorum. Bazý þirketlerin þirketlerin bazýlarý yatýrýmcýlarý maðdur etmek adýna geçmiþ yýl kârlarýný temettü olarak vermemekte,versede hisse fiyatýna göre çekirdek parasý vermekte, bununla birlikte sermayelerine de katmayarak bilançolarýnda Geçmiþ Yýl Karlarý adý altýnda yýllarca bekletip yatýrýmcýlarý bezdirmektedirler. Milyonlarca TL arsa,arazý,demirbaþ,fabrika deðeri olan ve yaptýðý iþ bakýmýndan da yine milyonlarca TL kâr elde eden bazý þirketlerin sermayesi hâlâ yüzbin TL ler seviyesinde durmaktadýr. Bunlardan biri,benim de yatýrýmcý olduðum Ýþbir holding olarak görülüyor.Bizler küçük yatýrýmcýlar olarak duruma müdahale edilmesini istiyoruz. Koca koca þirketlerin komik sayýlacak rakamlarla sermayeleri ile devam etmeleri borsamýz adýna da küçük düþürücüdür. Yatýrýmcýlar olarak devletimize ve borsamýza güveniyoruz. Bu gibi þirketlerin uyarýlmasýný,asgari sermaye tutarlarýnýn kanunla belirlenerek yükseltilmesini istiyoruz. Saygýlarýmla,

Arkadaþlar son þekli bu þekilde ,dileyen arkadaþlarýmýz gönderebilir.
Ýssen halka arz onayý gelmedi.Acaba yazdýðým dilekçeye de cevap gelmedi, sermaye kurulu ilk önce isbirin sermayeni yükselt demiþ olabilir mi?