çalý arkasýnda beklemeye devam ediyorum ve geçen haftalarda 9400 den sattýklarýmý aþaðý düþtükçe yerine koyuyorum,
çalý arkasýnda beklemeye devam ediyorum ve geçen haftalarda 9400 den sattýklarýmý aþaðý düþtükçe yerine koyuyorum,
ya tamam anladýk hemen yükselmeyecek ama yatay gitseydi bari.
Gk 29.07 tarihinde o zamana kadar belirsizlikdevbam edecek...
Bildiðim tek þey, hiçbir þey bilmediðimdir...
Namýk Kemal
Genel kurul açýklanmýþ belirsizlik ortadan kalkmýþtýr.
Açýklanmasa idi belirsizlik o zaman olurdu.
Genel kurul süresini çok uzun tutmuþlar gerek yoktu ama sorun deðil.
Bunun sebebini de genel kurulda sorarýz inþallah.
Sagliklar
Kap açýklamasý gelmiþ,; iþbir sentetik halka arzý ertelendi diye. "Grup þirketlerimizden Ýþbir Sentetik Dokuma Sanayi A.Þ. paylarýnýn halka arz yoluyla satýlmasý amacýyla (ilk halka arz) 03 Mart 2021 tarihinde Sermaye Piyasasý Kurulu'na baþvuruda bulunulmuþ, bu baþvuruya iliþkin duyurumuz 03 Mart 2021 tarihinde Kamuyu Aydýnlatma Platformu'nda yatýrýmcýlarýmýz ile paylaþýlmýþtýr.
Söz konusu baþvuruya iliþkin süreç devam etmekle beraber, Ýþbir Sentetik Dokuma Sanayi A.Þ. ve halka arz sürecinde yetkilendirilen aracý kurum Garanti Yatýrým Menkul Kýymetler A.Þ nezdinde gerçekleþtirilen deðerlendirmeler neticesinde, hedeflenen halka arzýn, piyasa koþullarýnýn halka arz için daha uygun olduðu bir dönemde gerçekleþtirmesi amacýyla ertelenmesine karar verilmiþtir." https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/942888 þimdi asýl soru genel kurulda ne olacak? kafamda deli sorular ve tilkiler dolanýyor.
G.K ya kadar toparlanmanma olmassa sýkýntý.Umarým bilanço iyi gelirde o nun etkisi olur.Ordada son günü beklerler arþýk.
Yer Ýmleri