arkadaþlar merhaba. bu iþbir holding ne zaman tam seans iþlem yapmaya baþlayabilir yani pazar deðiþikliði için ne gibi prosedürleri tamamlamasý gerekiyor.bölündü hissesi çogaldý. lakin pazar deðiþikliði olmadý.saygýlarýmla.
arkadaþlar merhaba. bu iþbir holding ne zaman tam seans iþlem yapmaya baþlayabilir yani pazar deðiþikliði için ne gibi prosedürleri tamamlamasý gerekiyor.bölündü hissesi çogaldý. lakin pazar deðiþikliði olmadý.saygýlarýmla.
Burada insanlar boþ konuþur, yalan konuþur. buna göre yatýrým yapýlmaz.biri hisseye girerse, biri çýkar .benim fikirlerim size tavsiye deðildir.laf salatasýdýr.
Sayýn ozer4151 mesajlara verdiðiniz cevaplara bakýnca oldukça bilgi donanýmý olan bir yatirimcisiniz bu konuda da bizden bilgili olduðunuzu düþünüyorum merak ettiðim burda acemi gibiymiþ gibi bir soru yoneltmeniz ne anlama geliyor
SM-N970F cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Merhaba öncelikle.
Ben bir insaným sonuçta robot degilim.Senedi inceledim . Fiyat çok aþaðý vermiþ. Düþenide hic kýramamýþ .daha aþaðýya da gelebilir. herþeyini araþtýrdým . Ýyi firma . Bilançosunu bulamadým.9 aylýk bilanço ortada yok.bu þüphelendirdi.Redmi Note 8 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burada insanlar boþ konuþur, yalan konuþur. buna göre yatýrým yapýlmaz.biri hisseye girerse, biri çýkar .benim fikirlerim size tavsiye deðildir.laf salatasýdýr.
Yer Ýmleri