Bu hissenin iyi yerlere geleceðini düþünüyorum.Bedelsiz potansiyeli olduðu sürece bekleyip göreceðiz hissenin nerelere gittiðini.
Bu hissenin iyi yerlere geleceðini düþünüyorum.Bedelsiz potansiyeli olduðu sürece bekleyip göreceðiz hissenin nerelere gittiðini.
Bak onda hemfikirim birgün çok iyi yerlere gelecek.Bugün için se 60 lot ile olan bu düþüþ iyi deðil teknik olarak bakan arkadaþ acaba düzeltmemi yapýyor.Düzeltme ise 150-155 ten yukarý dönmesi lazým.
165 ten döndü düzeltme kýsa sürdü
Bistteki en ucuz hisselerden birtanesi ISBIR ilk iþleme baþladýðý zamandaki fiyatlarýna bakabilirsiniz.Yaklaþýk 5 yýldýr doðru düzgün bir primi olmamýþ.
Harekete baþladý bakalým umarým yüzümüzü güldürür.
ÝÞBÝR e merak salýp fiyatýný ucuz gören arkadaþlar .
Lütfen þunu untmayýn .
bu firmanýn tamamý halka açýk yani piyasadaki hisse sayýsý %100 olmasý gerekirken
þu an %10 .
firma karar aldý . bu hangi ortakta olduðu belli olmayan . ELDE SAKLANAN yada YASTIK ALTINDA UNUTULAN ,
%90 hisse tarhi belli ama ben unuttum . bu tarih e kadar borsaya kote ettiren ettirecek !!!! ettirmeyenler çöp olucaklar .
d*****n kuyruðu o zaman yapýlan maniplasyonlarla kopucak ..
o zaman için 50 tane alternetif oyun yapýlabilir .
bu hisse bölünmez . SPK buna izin vermez . çünkü hissedarlar ortada yok .
þu son kote ettirme zamanýný hatýrlayan varsa yazsýn lütfen yazsýn da bilmeyenlerin caný yanmasýn .
buyrun bakýn belgeside burda .. traþ yok bizde
http://www.isbir.com.tr/wp-content/u...el-Durum-4.pdf
Haklýsýn son 2019 aralýk ay aralýk olmayabilir ama 2019 sonlarý.Kote olamayanlar yok hükmünde olacaktý Amaaaaaaaa mahkeme kararý ile kazanýlmýþ haktýr dendi ve o karar iptal oldu.Sanýrsam yibitaþ þirketinin internet sitesinde bulabilirsin bu haberi.Borsaya kote olmadan öncede bedelli ve bedelsis olarak çeþitli sermaye arttýrýmlarý mevcut bunuda iþbir in kendi sitesinden yatýrýmcý ve sermaye arttýrýmlarýndan bulabilirsiniz. Yani ÇÖP OLMAYACAK.
Yer Ýmleri