piyasa müdahale iþini beðendi merkez müdahele edip düþürüyor hop tekrar ayný seviyeye getiriyorlar.
piyasa müdahale iþini beðendi merkez müdahele edip düþürüyor hop tekrar ayný seviyeye getiriyorlar.
çift haneye alýþýlamadý...
Cuma konusmasi yalan oldu sanirim.
Cikmadi hala.
SM-N950F cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
13.76![]()
Ýlgililere servis tamamlandý ihtiyaçlarý karþýlandý. Yola devam. Sn Sugosu'dan da þüpheleniyorum siz de mi ilgililerdensiniz. Bol kazançlar.
Tabi bu sistemin sýkýntýlý tarafý USD almak için TL lazým. Ben vaktiyle 7 liradan 100 milyon USD kredi aldým TL ye çevirdim mal aldým, yatýrým yaptým, borç ödedim vs. Þimdi ödüyorum taksit taksit. Eh iþte bazý firmalarda olduðu gibi USD gelirim de yok. Kur geldi oldu 13. Ben külliyen zarar. Bunu alacak yeterli TL bende yok. Eldekini buraya verirsem iþletme nasýl dönecek? Nereye gideceðiz bankaya. Önce banka bana ucuz yollu, düþük faizli TL kredi verecek ki ben USD almak için TL ye ulaþacaðým. Faizin düþük olmasý gerekliliði, KGF si bilmem ne burada devreye giriyor. Önce banka TL kredi, sonra ponziye atla USD, ve dýþ borç öde.
Banka kredileri ayaðýnýn üzerinde örtü var þimdilik. O kalkarsa 128 in bankacýlýk sistemine verdiði hasar da ortaya çýkar.
Hep bunlar DIJJJ güçlerin yüzünden![]()
Yer Ýmleri