-
Bunu söyleyenlerin ege kasabasında ki kiralardan haberi varmı acaba. İç Anadolu olsa neyse.

Originally Posted by
wasaban
Emeklilere , büyük şehirlerden çıkın, evinizi kiraya verin, ege nin kasabalarına yerleşin diyorlar�
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
Benjo ayın 16 sını beklemeyecek gibi yine kıpır kıpır..
-
Yılanın dölü şerro
12,6931
-

Originally Posted by
exxcalibur
Bunu söyleyenlerin ege kasabasında ki kiralardan haberi varmı acaba. İç Anadolu olsa neyse.
Redmi Note 4 cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İç Anadolu ya kim gidecek üstat.. Ege örneğini modern, ılıman iklim olarak verdim…
-

Originally Posted by
wasaban
İç Anadolu ya kim gidecek üstat.. Ege örneğini modern, ılıman iklim olarak verdim�
Kimse gitmediği için ucuz zaten. Maksat düşük maliyetle iç Anadolu uygun. O açıdan söyledim
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Babacan, Cumhurbaşkanı Erdoğan a yönelik olarak, Kendisiyle 13 sene birlikte çalışmış bir arkadaşı olarak, Cumhurbaşkanı nın ülkeyi yoksullaştırmak istediğine hiç inanmıyorum. Kriz çıksın diye uğraşacağını da zannetmiyorum. O kadarını yapmaz. Ama bilmiyor. Bilmediğini de bilmiyor. Biliyorum zannediyor. ifadelerini kullandı.
https://www.mynet.com/babacan-dan-di...r-110106884803
Yaninda calisan cok maasli danismanlar da mi bilmiyor ?
-
Sende hiç sorma! Geçen yılki maaşım 1000 dolardan fazla idi, şu an o rakamı tutturmak için %80 zam yapması lazım. Tüm-memursen'i , tüm memur ailelerini düşünmeye davet ediyorum ! 

Originally Posted by
tospa
Hiç sorma hocam. Maaşım şu anda yüzde 50 artsa ancak 2018 Ağustos öncesi alım gücüne ulaşırım. Mevcut kur şokunun getireceği hariç. Bitik vaziyetteyiz.
-
Necmettin Batırel yeni Maliye bakanı olsun. İmza toplayalım
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri